منوچهر آشتیانی مقدم در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از ۱۵هزار و ۵۰۰ مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی از ابتدای سال تا کنون انجام شده است.
وی اظهارکرد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی شامل مراکز کشتارگاهی دام و طیور، رستوران ها، قصابی ها، سردخانه ها و... در سطح شهرستان می باشد.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد با بیان اینکه نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و سردخانههای نگهداری، از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: یکی از اقدام های موثر و مطلوب در زمینه ارتقای بهداشت عمومی، تشدید نظارتها بر مراکز تولید و توزیع این محصول ها است.
آشتیانی مقدم تصریح کرد: تامین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی از مهمترین اهداف و اولویت های دامپزشکی به شمار میرود.
وی از شهروندان خواست هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و فرآوردههای خود را از مراکز مجاز که زیر نظر دامپزشکی هستند، خریداری کنند و از خرید گوشت که در کنار معابر خیابان و جادهها به صورت غیر مجاز کشتار میشوند اکیدا خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص میتوانند مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات