• جمعه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403052617523
  • خبرنگار : 50253

اجرای طرح تاد در آموزشکده شهید رجایی قوچان

اجرای طرح تاد در آموزشکده شهید رجایی قوچان

ایسنا/خراسان رضوی رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی قوچان از اجرای طرح توسعه اشتغال دانشجویان برای جذب فارغ‌التحصیلان ممتاز در صنایع خبر داد.

داوود فربد ۲۵ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه، عنوان کرد: این آموزشکده در اسفندماه سال گذشته با حمایت ۲۱۰ میلیون ریالی خیرین آزمایشگاه الکتروتکنیک را تجهیز کرد.

وی از اجرای طرح توسعه اشتغال دانشجویان برای جذب فارغ‌التحصیلان ممتاز در صنایع خبر داد و افزود: رایزنی‌های لازم با صنایع واقع در شهرستان برای اجرای طرح تاد انجام شده است و با عقد تفاهم‌نامه، دانشجویان ممتاز این آموزشکده پس از فارغ‌التحصیلی به سرعت جذب بازار کار خواهند شد.

فربد با بیان اینکه روند برای اخذ رشته جدید در آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی با دیگر دانشگاه‌ها متفاوت است، گفت: ابتدا باید رشته تحصیلی مورد تقاضا در سطح استان مطرح و به تصویب برسد و پس از آن روند کشوری را طی کند.

وی افزود: مجوز برقراری رشته نصب و تعمیر آسانسور و پله برقی در مقطع تحصیلی کاردانی ناپیوسته که بازار کار بسیار خوبی برای فارغ‌التحصیلان این رشته دارد پس از پیگیری‌های بسیار مصوب شد.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر تنها ۱۱ دانشکده این رشته تحصیلی را به متقاضیان ارائه می‌دهند، آموزشکده شهید رجایی قوچان به عنوان دوازدهمین آموزشکده در سطح کشور و تنها آموزشکده در منطقه شمال شرق و شرق کشور از مهرماه سال جاری دانشجو می‌پذیرد.

فربد با تأکید بر لزوم حمایت خیرین برای تکمیل کارگاه‌های این رشته جدید، اظهار کرد: در حال حاضر با عقد قرارداد با سازمان فنی و حرفه‌ای مقرر شده است تا زمان تکمیل کارگاه‌ها برخی از دروس تخصصی در مرکز فنی و حرفه‌ای برگزار شود اما شرط لازم برای حفظ این رشته در سال‌های آتی تکمیل شدن کارگاه‌هاست.

وی یادآور شد: حدود ۲ سال قبل رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی حرفه‌ای الکترونیک کاربردی از دانشکده قوچان گرفته شد اما با پیگیری‌های بسیار این رشته نیز مجدد احیا شده است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید رجایی از صدور موافقت شفاهی برای ایجاد رشته‌های مختص بانوان در این دانشکده خبر داد و بیان کرد: ما به دنبال جذب رشته‌های مخصوص بانوان همچون صنایع دستی، طراحی دوخت و گرافیک هستیم اما به دلیل اینکه آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای تک جنسیتی هستند شرط لازم برای ایجاد آموزشکده فنی دختران در قوچان تخصیص ساختمان مجزا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha