به گزارش ایسنا، حسین کمالی شامگاه ۲۴ مرداد در جلسه تفاهمنامه راه اندازی مدارس جوار صنعت اظهار کرد: هر جا که علم و صنایع و دانش وجود داشته باشد، مکان مبارکی است و دین اسلام ترویج به علم اندوزی و دانش افزایی دارد.
وی افزود: آموزش و پرورش مازندران بر اساس سیاستی که ابلاغ شد، به این باور رسید که مهارت در دانش آموزان را تقویت کنیم و ارتقاء بخشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: آموزشها باید مهارت محور باشد تا وقتی دانش آموزان وارد بازارکار میشوند از هنر خلاقیت برخوردار باشند.
وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان با تمرین و ممارست و کسب تجربه و خودباوری میتوانند در مواجهه با چالشها و موانع خوب عمل کنند، یادآور شد: آموزش و پرورش واقعیتهای جامعه را در حوزه های مختلف مدرسه ترسیم میکند و راهاندازی مدارس در جوار صنعت نیز مورد تاکید است.
وی بیان کرد: استان مازندران از ظرفیتهای خوبی برخوردار است و به دنبال توسعه و ساخت هنرستانها در کنار صنایع هستیم.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران متذکر شد: هدف از راهاندازی مدارس در جوار صنعت، آموزش نیروی انسانی مهارت محور است تا برای خود، صنعت و جامعه مفید باشند.
این مسئول خاطرنشان کرد: خوشبختانه میزان استقبال و علاقمندی دانش آموزان و خانوادهها نسبت به رشتههای فنی و حرفهای زیاد شده است و بیشترین متقاضی برای ثبت نام در هنرستانهاست.
کمالی با بیان اینکه تحصیل با مهارت ارزشمند است، گفت: در آموزش باید به جزئیات توجه شود تا یادگیری اتفاق بیفتد و به نتایج مطلوب برسد.
در راستای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش و آموزش در محیط واقعی کار با مشارکت صنایع شرکتهای صنعتی؛ تفاهمنامه تاسیس و راهاندازی هنرستان جوار کارخانه شرکت دانش بنیان فولاد ماشین شهرستان نکا امضا شد.
انتهای پیام
نظرات