• چهارشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403052416865
  • خبرنگار : 50348

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: 

ورزش دانشگاهی هم‌پای ظرفیت‌هایش پیش نرفته است

ورزش دانشگاهی هم‌پای ظرفیت‌هایش پیش نرفته است

ایسنا/اصفهان معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های ما دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ هستند، اما ورزش همچنان پا به پای حوزه زیرساختی حرکت نکرده است. باید سعی کنیم از تک قطبی و چند قطبی شدن به سمت گسترش ورزش در دانشگاه‌های‌ دیگر کشور حرکت کنیم.

هاشم داداش‌پور، در آیین اختتامیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی کشور، اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان وظیفه برنامه‌ریزی برای حوزه‌های ملی ورزشی را دارد، ورزش قهرمانی کشور نیز یکی از آن‌هاست و بزرگ‌ترین رویداد ورزشی‌ کشور در اصفهان برگزار شد. چنین رویدادی در مجموعه دانشگاهی کشور با ظرفیت‌های دانشگاه برگزار می‌شود که نشان از سرمایه‌های ارزشمند موجود است.
او افتتاح ورزشگاه ولایت در دانشگاه اصفهان را بی‌نظیر خواند و گفت: ۲۲ هزار متر مربع مساحت این ورزشگاه است که تنها سالن ورزشی ۷۵۰۰ متر مربع است، فعالیت‌های رشته‌های تیراندازی، تنیس روی میز، فوتسال، هندبال و والیبال در این مجموعه برگزار می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور گفت: باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد؛ دانشگاه‌های ما دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده هستند، اما ورزش همچنان پا به پای حوزه زیرساختی حرکت نکرده است. دانشگاه‌های بزرگ ما در حال نقش‌آفرینی  هستند؛ تجمیع استعداد در دانشگاه‌های بزرگ کشور به دلیل وجود تجهیزات ورزشی مناسب در این دانشگاه‌ها است.

داداش‌پور تصریح کرد: دانشگاه های بزرگ‌تر سهم بیشتری در حوزه ورزشی کسب می‌کنند که خوب است، اما باید سعی کنیم از تک قطبی و چند قطبی شدن به سمت گسترش ورزش در دانشگاه‌های‌ دیگر کشور حرکت کنیم؛ شاید بسیاری از موسسات غیرانتفاعی امکانات خیلی خوبی نداشته باشند، اما توانستند مقام‌های خوبی کسب کنند.

معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: هر کجا رئیس دانشگاه کمک کرده و منابع مالی را به سمت ورزش سوق داده اتفاق خوبی ‌رخ داده است؛ حضور رئیس دانشگاه در کنار ورزشکاران نشان می‌دهد اهمیت ورزش به چه اندازه است. دانشگاه‌های کشور نهاد تولید علم هستند اما در کنار آن نهاد اجتماعی نیز هستند که حتما باید به نیازهای دانشجویان توجه شود.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید حرفه‌ای شوند و در مجموعه ورزشی کشور اثرگذار باشند، تاکید کرد: ورزش صرفا نباید برای تفریح باشد. باید با استفاده از زیرساخت ها به مرور زمان به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنیم و قهرمان پروری کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ادامه داد: دانشگاه‌ها به خوبی از ظرفیت قهرمان‌های ملی استفاده کردند، سطح برگزاری مسابقات بسیار بالا بود؛ ۷۰ هزار نفر در سطح منطقه‌ای در مسابقات شرکت کردند، حضور ۴ هزار نفر جمعیت دانشجویی در یک رویداد کشوری نشان می‌دهد قبل از آن اتفاقات بزرگتری رخ داده است.

وی در پایان گفت: ۲/۱ متر مربع سطح سرانه ورزشی‌ کشور برای هر دانشجو است که اتفاق خوبی است و با این شرایط آینده خوبی برای کشور رقم خواهیم زد.

ابراهیم علیدوست، مدیر کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ادامه این آیین خاطر نشان کرد: بیش از ۱۰ ماه این رویداد زمان برد، امروز در قالب شانزدهمین المپیاد پس از زنجیره‌ای که از رقابت‌های درون دانشگاهی داشتیم، برگزار شد. البته دانشگاه اصفهان از دو سال پیش که به عنوان میزبان مشخص شد برای فراهم کردن بهترین میزبانی در تلاش بود.  

او افزود: سعی می‌کنیم در تیم‌های ملی دانشجویی نیز از دوستان و داوطلبان درخشان این المپیاد دعوت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha