• چهارشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403052416298
  • منبع : نمایندگی کردستان

۲۹ هزار نوآموز کردستانی سنجش سلامت و ارزیابی ‌تحصیلی‌ شدند

۲۹ هزار نوآموز کردستانی سنجش سلامت و ارزیابی ‌تحصیلی‌ شدند

ایسنا/کردستان رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: تا کنون ۲۹ هزار نوآموز استان در برنامه ملی سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی شرکت کردند.

طالب محمدی ۲۴ مرداد در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: سامانه سنجش برای بازماندگان سنجش فعال است و اولیاء نوآموزان می‌توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی my.medu.ir نسبت به نوبت‌گیری اقدام و مراحل بعدی را با مراجعه به یکی از ۲۰ پایگاه جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی تربیتی در روزهای دوشنبه و چهارشنبه در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان انجام دهند.

محمدی عنوان کرد: از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (۲۳ آبان ۱۴۰۲) تا کنون ۲۹ و ۱۳۷ نفرنوآموز استان در برنامه ملی سنجش نوبت گیری کردند و ۲۹ هزار و ۵۸ نفر نوآموز کردستانی نیز با شرکت در این برنامه ارزیابی شدند.

وی از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش فرزندان بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست کرد این فرآیند را هر چه زودتر طی کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان یادآور شد: متولدین قبل از مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در سال ۱۴۰۳ می توانند وارد پایه اول دبستان می‌شوند الزاماً باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند، در غیر این صورت امکان ثبت‌نام در پایه اول ابتدایی را نخواهند داشت.

وی پراکندگی مناطق روستایی استان، عدم دسترسی به اینترنت در برخی از نقاط، نبود مراکز جامع در سه منطقه آموزشی استان و سنجش نوآموزان در شهرستانهای همجوار، عدم حضور تعدادی از نو آموزان در دوره یکساله پیش از دبستان، آگاهی نداشتن برخی از والدین از زمان سنجش و اختلال در سامانه‌های اخذ نوبت سنجش و پیش بینی والدین برای انجام سنجش در تابستان به روال سنوات گذشته را برخی از چالش‌های اجرای برنامه سنجش اعلام کرد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با برشمردن پایه اول ابتدایی به عنوان پایه بنیادین در طول سنوات تحصیلی افزود: عدم شناسایی به موقع و توجه به مشکلات جسمی و ذهنی کودکان می تواند سلامت کودکان را به مخاطره بیندازد و موجب ایجاد مشکلات تحصیلی و رفتاری در آنان شود.

وی هدف از اجرای برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی و توانبخشی جهت انجام برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب و جایدهی درست آنان اعلام کرد.

محمدی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان را یکی ازشیوه‌های موثر در کیفیت بخشی آموزشی دانست و تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی متولی و مجری اجرای برنامه سنجش در سراسر کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha