به گزارش ایسنا به نقل از سوپرفلکس، عایق الاستومری محصول وزن سبکی داشته و بدلیل برخورداری از انعطاف پذیری بالا، گزینه ای مناسب برای عایق کاری تاسیسات مختلف ساختمانی است. لوله های بزرگ، کانال های هوا، سیستم های حرارتی و برودتی و ... از مهم ترین موارد استفاده از این عایق الاستومری هستند. آیا شما هم قصد آشنایی بیشتر با عایق الاستومری را دارید. این مطلب مخصوص شماست. پس تا پایان ما را همراهی کنید.
عایق الاستومری چیست؟
عایق الاستومری همانطور که از نامش پیداست از تجهیزات عایق کننده ساختمانی است که به منظور جلوگیری از اتلاف شدن انرژی در ساختمان ها کاربرد دارد. این محصول که زیرمجموعه عایق های حرارتی و برودتی تلقی می شود، در صنایع مختلفی مانند ساختمان سازی کاربرد دارد. بد نیست درباره مواد تشکیل دهنده این محصول نیز توضیحات کاملی را ارائه کنیم. با ما همراه باشید.
عایق الاستومری و مواد تشکیل دهنده آن
در عایق الاستومری از مواد سلوله بسته و انعطاف پذیری مانند پروپیلن، اتیلن، داین و ... استفاده می شود. برای عایق های سنتی، این محصول می تواند بهترین گزینه باشد. چرا که این دسته از مواد هیچ ضرری برای محیط زیست ندارند. تولید این ماده به کمک مواد غیرسمی صورت می گیرد و به همین دلیل انسان و طبیعت، هیچکدام آسیبی از این ماده نخواهند دید. صنایع پتروشیمی و نفتی، صنایع خودروسازی و ... از دیگر مواردی هستند که در آن ها از این ماده استفاده می شود. مقاومت بالای این ماده دربرابر سرما، گرما، حرارت، گرد و غبار، رطوبت و ... سبب محبوبیت آن شده است.
چرا از عایق الاستومری استفاده می شود؟
اصلی ترین دلیل استفاده از این محصول، توانایی آن در جلوگیری از اتلاف انرژی است. این محصول از نظر ضخامت دارای انواع مختلفی است. اما معمولا از ضخامت سه سانتی متری آن استفده می شود. بدلیل اینکه در تولید این محصول از فوم پلی یورتان استفاده شده است، می توان انتظار مقاومت خوبی دربرابر حرارت و صدا داشت. در ادامه مزایا و دلایل استفاده از این محصول را بیشتر خدمت شما شرح خواهیم داد.
استحکام دربرابر نفوذ رطوبت
مقاومت این محصول نسبت به نفوذ رطوبت بسیار بالاست. این مزیت را می توان یک نکته مهم و قابل توجه تلقی کرد. زمانی می توان به اهمیت این مورد پی برد، که عایق در دمای پایین تر از دمای محیط استفاده شود. درچنین شرایطی، بخار آب تلاش می کند که به داخل عایق با هدف به تعادل رسیدن، نفوذ کند. آب از نظر قدرت هدایت گرما، برتری 16 برابری نسبت به عایق دارد. به همین دلیل نقوذ آن ممکن است کارایی عایق را کاهش دهد.
رسانایی بالای عایق الاستومری
در شرایط استاتیک، گرما این توانایی را داراست که از سطح مواد همگن عبور کند. مفهوم رسانای گرمایی درباره قابلیت انتقال گرما مصالح صحبت می کند. عایق الاستومری به خوبی می تواند مانع از هدر رفت گرما بشود.
عایق الاستومری و مزایای آن
مهم ترین نکات مثبتی که در وصف استفاده از این محصول می توان ذکر کرد، به شرح زیرند:
- وزن این دسته از عایق ها; یعنی عایق الاستومری بسیار سبک است. بدلیل برخورداری این محصول از انعطاف پذیری بالا، می توان به آسانی از آن ها برای عایق کاری در سیستم های مختلف بهره گرفت.
- از نظر دوام و طول عمر این محصول در سطح بسیار بالایی قرار دارد. به طوری که تا مدتها بابت عایق بندی سیستم های مختلف آسوده خاطر هستید.
- این محصول نسبت به محصولاتی مانند پشم شیشه یا عایق مختلف دیگر، مقاومت بسیار بالاتری دارد. طوری که آسیب کمتری در شرایط تنش زا می بیند.
- شاید این محصول نسبت به پشم شیشه یا پشم سنگ دارای قیمت بالاتری باشد، اما نیازی به پوشش ندارد. بنابراین از این نظر می توان آن ها را گزینه ای مقرون به صرفه دانست.
- این عایق هیچگونه مواد مضر در خود ندارد. به همین دلیل هنگام استفاده از آن نیازی به استفاده از دستکش، ماسک، لوازم ایمنی و ... ندارید.
- عایق الاستومری قابلیت رنگ پذیری دارد و می توانید به منظور بهبود ظاهرشان، آن ها را رنگ کنید. البته بهتر است این کار را فقط در بخش هایی انجام بدهید که در معرض دید هستند.
- عایق الاستومری دربرابر میکروارگانیسم های بیماری زا مقاوم بسیار خوبی از خود نشان می دهد.
- این محصول ساختار سلولی بسته ای دارد و بین سلول هایش گاز نیتروژن تزریق شده است.
- این محصول به روکش نیازی ندارد. چرا که ساختار سلول بسته آن مانع از نفوذ آب می شود.
مهم ترین کاربرد های عایق الاستومری
از مهم ترین موارد استفاده از عایق الاستومری می توان به موارد ذکر شده در بیست زیر اشاره کرد:
- صنایع نفت و گاز
- اتصال های صنعتی
- صنایع نیروگاهی
- مبدل های حرارتی
- مخازن ذخیره مواد شیمیایی
- تجهیزات با اشکال پیچیده
- خطوط انتقال مواد شیمایی
- ماشین های رنگرزی
- و ...
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات