• سه‌شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403052316006
  • خبرنگار : 50136

طی ۱.۵ سال اخیر

۲هزار و ۶۶۳ کارت بازرگانی در آذربایجان‌غربی صادر شده است

۲هزار و ۶۶۳ کارت بازرگانی در آذربایجان‌غربی صادر شده است

ایسنا/آذربایجان غربی رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه با بیان اینکه اتاق بازرگانی روانسازی، تسهیلگری مشکلات واحدهای تولیدی و حمایت تجاری، صنعتی و کشاورزی را برعهده دارد، اظهار کرد: طی ۱.۵ سال اخیر ۲هزار و ۶۶۳ کارت بازرگانی در استان صادر شده است.

 قاسم کریمی امروز، ۲۳ مرداد ماه در آیین تجلیل از خبرنگاران با اشاره به ظرفیت معدنی، تجاری، صنعتی و کشاورزی استان افزود: آذربایجان‌غربی بدلیل داشتن ۵۲ نوع کانی در استان، بزرگترین معدن طلای کشور، بزرگترین معدن تیتانویم خاورمیانه و بیشترین استخراج سنگ تزیینی ساختمانی در حوزه معدنی جزو استان‌های صاحب نام کشور است. 

وی با اشاره به اینکه استان یک چهارم مرزها را در اختیار دارد، همجواری ۳ کشوری و ۹ کریدور تجاری را یک مزیت برای استان دانست و گفت: منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور و خاورمیانه و منطقه ویژه اقتصادی یک پتانسیل برای توسعه استان است. 

کریمی با بیان اینکه ۲۵ درصد قند کشور در استان تولید و استان معین کشور بدلیل فعالیت کارخانجات قند و شکر هستیم، اظهار کرد: نساجی خوی با تولید ۴۰ میلیون متر مربع پارچه جزو تزاز اول‌های دولید پارچه کشور است که در تلاش است با راه‌اندازی فاز دوم نساجی خوی این تولید به به ۸۰ میلیون مترمربع برسد. 

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه در ادامه توفیقات بخش صنعت استان با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی صادرات در استان افزود: استان قطب تریلی سازی کشور با فعالیت ۵ واحد تریلی است. همچنین اولین واحد کنسانتره کشور در این استان است. 

کریمی با اشاره به بخش کشاورزی استان گفت: دومین استان از نظر منابع آبی هستیم و با ۷ میلیون تن تولید محصولات باغی و کشاورزی، ارزش دلاری این تولیدات، ۳.۵ میلیون دلار است. 

وی از عضویت ۴۲۷۱ نفر در اتاق بازرگانی ارومیه خبر داد و افزود: اتاق بازرگانی ارومیه در طول سال با تشکیل انجمن‌های تخصصی و برگزاری کمیسیون‌های تخصصی در ۸ حوزه با ۲۶۴ مصوبه در جهت رفع مشکلات بخش، معدن، صنعت، کشاورزی استان است. 

وی از امضای ۴ تفاهم نامه همکاری با ترکیه، عمان و عراق و ارمنستان خبر داد و اظهار کرد: امسال با همکاری اتاق بازرگانی وان، صادرات ۲۱ هزار تن هندوانه انجام شد. 

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه با اشاره به ایجاد شعبه حقوقی برای رفع مشکلات تجار اقلیم و ایران افزود: با توجه به توانمندی‌های استان متاسفانه در بسیاری از شاخص‌ها عقب مانده‌ایم که با توسعه زیرساخت‌های استان و بهره‌گیری از ظرفیت مرز، می‌توان این عقب ماندگی‌ها را رفع کنیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha