پرویز بستانچی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: استان سالانه با تولید بیش از ۵۷ هزار تن گوشت قرمز معادل ۶ درصد از تولید کشور در جایگاه چهارم تولید این محصول در کشور قرار کرفته است.
وی ادامه داد: بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک که شامل ۱۰ درصد دام کشور است در استان وجود دارد و از این حیث هم استان رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه استان در ردیف استانهای ارسال کننده دام به سایر نقاط کشور است، اظهار کرد: در یک سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام زنده از استان به تهران و سایر استانهای کشور صادر شده است.
بستانچی افزود: در زمینه تامین گوشت قرمز بطور میانگین روزانه ۵۷ تن لاشه کرم دام سنگین و سبک تولید و روانه بازار مصرف استان میشود.
وی با اشاره به برنامههای این نهاد برای جهش و افزایش تولید با مشارکت مردم گفت: همزمان سازی و افزایش دوقلو زایی، توزیع مواد ژنی رایگان و یارانهای، تامین خوراکهای کامل و سیلاژ متوازن جهت کاهش وابستگی به نهادههای دامی وارداتی و استفاده از پسماندههای محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی غذایی و علوفههای کم آب بر از مهمترین برنامههای معاونت بهبود تولیدات دامی استان در سالجاری است.
انتهای پیام
نظرات