• دوشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403052214483
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

حجت‌الاسلام‌ حیدری:

قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین(ع) باید به صورت ملی و جهانی مطرح شود

قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین(ع) باید به صورت ملی و جهانی مطرح شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر ستاد کشوری گرامیداشت نخستین قیام به خونخواهی امام حسین (ع) و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بازخوانی نخستین قیام به خونخواهی امام حسین علیه السلام محور وحدت و انسجام اسلامی است، گفت: این قیام یکی از افتخارات بزرگ و بی نظیریست که در اوج حکومت یزید صورت گرفت و از آن به عنوان یکی از عناصر اصلی در گسترش وحدت و انسجام اسلامی همانند اجتماع بزرگ اربعین یاد می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر حیدری نسب شامگاه یکشنبه ۲۱ مرداد در نشست خبری با بیان اینکه یکی از فضایل و افتخارات مردم سیستان ایستادگی در مقابل سب و لعن امیرالمومنین (ع) در دوران حکومت بنی امیه است، بیان کرد: ایستادگی مردمان این دیار در اوج حکومت خلفای بنی امیه با وجود دوری مسافت نشانه بصیرت و اعتقاد راسخ به دوستی اهل بیت بوده و اعتراض به شهادت امام حسین علیه السلام امتداد همین اعتقاد و باور است.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به گرامیداشت نخستین قیام دارند، تاکید کرد: قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین(ع) باید به صورت ملی و جهانی مطرح شود چرا که هم خود واقعه و هم موضوع خونخواهی امام حسین علیه السلام از موضوعات هویت بخش و جریان ساز است.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به موقعیت حساس منطقه ای که سیستان تاریخی در آن واقع شده و بخشی از سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان را در بر می گیرد، ثبت این قیام در ایجاد وحدت مردم و منطقه اثرگذار بود، در این راستا از سال ۸۹ تا ۱۴۰۰ هرسال ویژه برنامه این قیام در سیستان برگزار شد.

وی اضافه کرد: سال ۱۴۰۱ نیز در ۱۷ نقطه کشور و افغانستان این مراسم برگزار و سال گذاشته هم در ۴۰ نقطه ایران و پنج شهر افغانستان برگزار شد، امسال نیز آیین بزرگداشت این قیام در ۶۰ نقطه شهری و روستایی و چهار کشور از جمله افغانستان و پاکستان اجرا شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حیدری بیان کرد: با نگاه به اهمیت این موضوع اندیشکده ۲۵ محرم در دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان تاسیس شده تا از اندیشه های اساتید دانشگاه‌های استان در تقویت آن استفاده کرد.

اهمیت فعالیت نمایندگان تشکل‌ها و دبیران انجمن‌های علمی در فضای دانشجویی

مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه در خصوص اهمیت فعالیت نمایندگان تشکل ها و دبیران انجمن های علمی در فضای دانشجویی و همچنین به تاثیر فعالیت های دانشجویی در پیشرفت فضای علمی دانشگاه پرداخت و ادامه داد: دانشجویان فعال در این عرصه دارای مهارت کارِ گروهی، مهارت تبدیل ایده به عمل و مهارت هم‌اندیشی و آزاداندیشی ‌داشته و چنین توانمندی‌ها و مهارت‌هایی است که خروجی دانشگاه‌ها را در عمل شایسته‌تر و توانمندتر می‌سازد.

طیبه سالاری با بیان اینکه حضور پرشور در عرصه انتخابات و بکارگیری از تمام ظرفیت برای روشنگری مردم با حضور در میادین، بوستان‌ها و محلات از برنامه های کانون فرهنگی دانشگاه به شمار می‌رود، گفت: در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامه‌های خوبی اجرا شده که  حضور ۲ شهید گمنام، نامگذاری ساختمان‌های دانشگاه به نام شهدا حتی نامگذاری یک مکان ورزشی در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در تهران به نام شهید براهویی دانشجوی رشته تربیت بدنی از شهدای دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، ورود در مباحث جمعیت و فرزندآوری، برگزاری ازدواج دانشجویی پس از سال‌ها برای اولین بار، را تنها بخش از اقدامات انجام شده در یک سال گذشته دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha