الهه عزتی یکشنبه ۲۱مرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: میزان آمار سزارین نخستزا مادران باردار در شهرستان اسدآباد در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان هفت تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده که در این رابطه شهرستان اسدآباد جز دانشکدههای برتر شناخته شد.
وی از کاهش میزان مرگ و میر نوزادان در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: میزان مرگ و میر نوزادان در سال ۱۴۰۰ در این شهرستان ۱۲.۳ درصد بوده که این میزان موارد مرگ و میر در سال جاری به عنوان یک اتفاق خوب به ۸.۵ درصد کاهش داشته است.
ضریب ۶۸ درصدی اشغال تختهای های بیمارستان اسدآباد
عزتی از ضریب اشغال ۶۸.۲۳ درصدی تختهای بیمارستانی این شهرستان خبر داد و گفت: ضریب اشغال تختهای بیمارستانی این شهرستان در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۳.۸۳ درصد بود که اکنون ضریب اشغال تختهای بیمارستانی اسدآباد به ۶۸.۲۳ درصد رسیده است که نشان از ارائه خدمات مناسب و مطلوب به مراجعان و بیماران دارد.
وی افزود: تعداد افراد خطرسنجی شده قلبی عروقی در جمعیت ۳۰ سال و بالاتر در این شهرستان در سال ۱۴۰۰ تعداد ۴۱ هزار و ۹۷۴ نفر بوده که این میزان خطرسنجی در پنج ماهه نخست سال جاری ۵۶ هزار و ۵۶۱ نفر بوده و برای دانشکده این شهرستان این شاخص یک دستاورد مهم محسوب میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خاطرنشان کرد: درصد پوشش وارنیش فلوراید تراپی در گروه هدف کودکان این شهرستان در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۱ درصد بوده که این آمار در سال جاری به ۸۸ درصد ارتقاء پیدا کرده است.
عزتی یادآور شد: در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای ۴۹ پزشک بوده که از این تعداد از پزشکان، تعداد ۱۵ پزشک عمومی و ۳۸ پزشک متخصص هستند ضمن اینکه با توجه به خروج برخی از این پزشکان متخصص به دنبال جذب پزشکان متخصص در رشتههای
تخصصی موجود شهرستان برای امسال هستیم.
۳۸ پروژه عمرانی در حال اجرا در حوزه بهداشت اسدآباد
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با اشاره به ۳۸ پروژه عمرانی در حال اجرا در حوزه بهداشت شهرستان، اظهار کرد: از این تعداد پروژه سه مرکز خدمات جامع سلامت در روستای لک لک، شهرک سیداحمد شهر اسدآباد و روستای کینی سایه با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال احداث بوده که در تلاش هستیم این پروژهها تا پایان سال جاری به افتتاح و بهرهبرداری برسند.
عزتی با بیان اینکه تاکنون ۷۰ میلیارد تومان برای این سه پروژه هزینه شده و برای اتمام به ۹۰ میلیارد اعتبار دیگر نیاز دارند، خاطر نشان کرد: علاوه بر این تعداد ۱۰ خانه بهداشت با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و ۱۱ خانه بهداشت در حال تعمیر و تجهیز بوده که از جمله پروژههای در حال انجام در شهرستان محسوب میشود.
وی نبود ساختمان ستادی برای اورژانس پیش بیمارستانی را یکی از مشکلات شهرستان دانست و افزود: خوشبختانه با جانمایی لازم عملیات عمرانی ساختمان ستاد اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان به زودی آغاز خواهد شد.
عزتی از پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی ساختمان آزمایشگاه رفرانس و مرکز آموزشکده بهورزی این دانشکده خبر داد و تصریح کرد: برای تکمیل پروژه نیاز به اعتبارات بوده تا این طرح عمرانی تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ خانه بهداشت اسدآباد فاقد دیوار وشی هستند، خاطرنشان کرد: برای اخذ سند دیوارکشی این تعداد خانه بهداشت یکی از ضروریات بوده که باید حتما انجام شود.
عزتی از ایجاد پایگاه سلامت جدید در بیمارستان امیرالمومنین این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر در راستای توسعه اتاق های عمل بیمارستان قائم (عج) دو اتاق عمل با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال احداث بوده که با تکمیل این دو اتاق عمل جدید تعداد اتاقهای عمل بیمارستان قائم (عج) به پنج اتاق عمل افزایش پیدا خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی پروژه ساختمان مرکز درمان ناباروری این شهرستان، یادآور شد: پروژه بیمارستان امیرالمؤمنین به عنوان دومین بیمارستان شهرستان با مساحت ۱۶ هزار متر مربع در شش طبقه و یک طبقه منفی در حال احداث بوده که فاز اول آن دارای ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی است.
افتتاح دانشکده پرستاری اسدآباد در تابستان سالجاری
عزتی همچنین از پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پروژه ساختمان دانشکده پرستاری این شهرستان با زیر بنای ۳۰۰۰ متر مربع خبر داد و گفت: با افتتاح این پروژه در تابستان سال جاری، در اول مهرماه ۱۴۰۳ دانشجویان دانشکده علوم پزشکی این شهرستان در این ساختمان مستقر خواهند شد.
وی ادامه داد: دانشکده پزشکی اسدآباد در پرداخت کارانه، اضافه کار و حقوق نیروهای شرکتی و معوقات پرستاران خود کاملا به روز بوده و در این رابطه در بین کل دانشگاهها و دانشکدهها در سطح کشور سرآمد است.
عزتی از افتتاح پنج تا شش پروژه عمرانی بهداشتی و درمانی این دانشکده در هفته دولت خبر داد و گفت: اتاق عمل و نیز سه یا چهار خانه بهداشت از جمله پروژههایی است که توسط این دانشکده در هفته دولت در این شهرستان به افتتاح و بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه با بیان اینکه ۸۰ درصد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از استانهای غرب کشور هستند، بیان کرد: این دانشکده در حال حاضر در حال ارائه خدمات آموزشی در سطح کلان منطقه سه بوده و بر آن هستیم با پیگیریهای لازم نسبت به تنوع رشتههای تحصیلی این دانشکده در حوزههای مختلف اقدام کنیم ضمن اینکه در حوزه افزایش رشتههای تحصیلی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اتفاقات خوبی افتاده است.
عزتی کاردانی فوریتهای پزشکی، کارشناسی پرستاری و بهداشت عمومی را از جمله رشتههای در حال تربیت دانشجو در این دانشکده دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر رشتههای تحصیلی جدید کارشناسی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی، کارشناسی مامایی، کارشناسی بهداشت مدارس مجوز آن از شورای گسترش اخذ شده و از مهرماه در این رشتههای جدید این دانشکده دارای دانشجو خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اخذ مجوز رشته تحصیلی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت نیز توسط دانشکده در حال پیگیری است، یادآور شد: رشتههای تحصیلی علوم آزمایشگاهی، رشته پزشکی در حال پیگیری برای راهاندازی هستند ضمن اینکه رشتههای مددکاری اجتماعی و هوشبری را در اسناد توسعه آموزش عالی جز برنامههای این دانشکده داریم و باید در بحث رشتههایی چون پیراپزشکی و توانبخشی نیز ورود پیدا کنیم و از تک محوری بودن رشتههای تحصیلی این دانشکده بیش از گذشته خارج شویم.
دریافت مجوز آموزشی بیمارستان قائم اسدآباد تا پایان تابستان ۱۴۰۳
عزتی در ادامه از دریافت مجوز آموزشی بیمارستان قائم (عج ) این شهرستان تا پایان تابستان سال جاری خبر داد و تصریح کرد: در همین رابطه دپارتمان آموزشی بیمارستان قائم (عج) شهرستان در حال تکمیل است.
وی اضافه کرد: برای دپارتمان آموزشی بیمارستان قائم (عج) و برای آموزشیشدن این بیمارستان از معاونین وزارت بهداشت برای اعتبار بخشی بیمارستان دعوت شده است که بهطور قطع با آموزشی شدن این بیمارستان بسیاری از متخصصان و پزشکان و رزیدنتها در دانشکده علوم پزشکی شهرستان مستقر خواهند شد.
عزتی در ادامه از اخذ موفقیتآمیز مجوز راهاندازی گروه آموزش علوم بالینی پزشکی این دانشکده خبر داد و گفت: این امر نویدبخش حضور پزشکان متخصص بالینی در شهرستان بوده که میتوان این متخصصان را به عضو هیات علمی دانشکده اضافه کرده و در حوزه آموزش، حوزه بیمارستان و سایر حوزهها از خدمات آنان بهرهمند شد ضمن اینکه راهاندازی گروه آموزش علوم بالینی پزشکی در شهرستان پیششرط رشته پزشکی در شهرستان است.
وی بیان کرد: با راهاندازی گروه آموزش علوم بالینی با پیگیری لازم رشته پزشکی نیز در سالهای نه چندان دور در شهرستان راهاندازی خواهد شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با اشاره به ۷۸۳ مورد حیوان گزیدگی در سال گذشته در شهرستان اسدآباد، افزود: ۹۰ درصد این موارد حیوان گزیدگیها، سگ گزیدگی بوده که خوشبختانه در این رابطه موردی از موارد فوتی نداشتهایم.
۲۳۲ مورد حیوان گزیدگی در سه ماه نخست سال جاری در اسدآباد
وی تعداد موارد حیوان گزیدگی این شهرستان را در سه ماهه نخست سالجاری نیز ۲۳۲ نفر برشمرد و تصریح کرد: به طور میانگین ماهیانه این شهرستان دارای ۷۰ تا ۸۰ مورد حیوان گزیدگی بوده است.
عزتی خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات هر چه بهتر به بیماران، مرکز پیشگیری مراقبت و درمان مدیریت هاری شهرستان در نزدیکترین محل به ترومای اورژانس بیمارستان قائم منتقل و در این محل استقرار و راهاندازی شده است.
انتهای پیام
نظرات