• یکشنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403052114116
  • خبرنگار : 71588

وزیر افراطی صهیونیست: باید نوار غزه را برای همیشه اشغال کرد

وزیر افراطی صهیونیست: باید نوار غزه را برای همیشه اشغال کرد

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار اشغال دائمی نوار غزه شد و اعلام کرد باید انتقال کمک‌های بشردوستانه و سوخت تا زمانی که همه اسرا آزاد شوند، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما باید ساکنان غزه را به مهاجرت‌ تشویق کرده و نوار غزه را اشغال کنیم تا برای همیشه آن را تحت کنترل داشته باشیم.

براساس گزارش النشره، بن گویر همچنین گفت: باید به «نابودی حماس» تا زمانی که «کاملاً تسلیم شود» ادامه داد. 

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد باید انتقال کمک‌های بشردوستانه و سوخت متوقف شود تا زمانی که همه اسیران آزاد شوند.

بن گویر همچنین گفت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صورت پذیرش معامله اسرا تسلیم خواهد شد.

وزیر افراطی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی همچنین گفت: شبکه‌های وابسته به حماس صبح امروز با انتشار ویدئویی مرا تهدید به مرگ کردند.

وی با اشاره به این پیام تهدیدآمیز حماس مدعی شد: من از آن‌ها نمی‌ترسم، نابودی حماس باید ادامه داشته باشد تا به طور کامل تسلیم شود.

ایتامار بن گویر پیشتر نیز تهدید کرد که باید مانع از امضای توافق تبادل اسرا با حماس شد.

وی از تداوم مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس با هدف دستیابی به توافق تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس در غزه انتقاد کرد.

این وزیر افراطی صهیونیست این مذاکرات را تسلیم شدن در برابر جنبش حماس توصیف کرد که قرار است قاهره یا دوحه روز پنجشنبه میزبان آن باشد.

بایدن اوایل ژوئن گذشته بندهای قرارداد پیشنهادی خود به رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس و آزادی تمامی «اسرای اسرائیلی» را ارائه کرد که در آن زمان جنبش حماس موافقت خود را با آن قرارداد اعلام کرد اما نتانیاهو شروط جدیدی را تعیین کرد که یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم و دوید بارنیا، رئیس سوریس جاسوسی موساد آنها را مانع رسیدن به توافق دانستند.

این شروط شامل ممانعت از بازگشت ساکنان از جنوب نوار غزه به شمال آن با بازرسی افرادی که از محور نتزاریم (در نزدیکی شهر غزه توسط ارتش این رژیم احداث شد و شمال و جنوب نوار غزه را از یکدیگر جدا می‌کند) به این مناطق باز می‌گردند و ابقای نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در محور فیلادلفیا واقع در مرزهای میان غزه و مصر بودند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۱۳۱ هزار شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار مفقودی بر جای گذاشته است.

تل‌آویو با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت مبنی بر لزوم توقف فوری این جنگ و دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره ممانعت از نسل‌کشی در غزه و تلاش برای بهبود وضعیت انسانی آن، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha