• جمعه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403051912628
  • خبرنگار : 50553

رئیس جهاددانشگاهی قزوین مطرح کرد:

لزوم استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای رفع نیازهای جامعه

لزوم استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای رفع نیازهای جامعه

ایسنا/قزوین رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین: جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی همواره با ظرفیت‌هایش به عنوان یک بال در خدمت نظام اسلامی و دولت‌ها بوده و سعی کرده است با فعالیت‌های فاخر به نظام اسلامی خدمت کند.

به گزارش ایسنا، فرشاد پیله‌چی جمعه ۱۹ مرداد در سخنرانی پیش از خطبه‌ نماز جمعه شهر قزوین اظهار کرد: ۱۶ مرداد چهل‌وچهارمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی بود، جهاددانشگاهی نهادی انقلابی است که به فرموده امام راحل(ره) تشکیل شده است.

وی افزود: از ابتدای سال ۹۰ اولویت نام‌گذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری موضوع اقتصادی بوده است، معظم‌له در سخنان اخیر خود فرمودند بحث فرهنگ اهمیت دارد اما اولویت امروز، اقتصاد است و باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشید.

این مسئول گفت: مقوله اقتصاد در انقلاب اسلامی را باید همراه با ریشه و اصالت‌هایی دنبال کنیم، کشورهای غربی به حوزه سرمایه‌گذاری و سرمایه‌سالاری در نظامات خود توجه ویژه دارند اما انقلاب اسلامی اصالت مردمی خود را حفظ کرده چراکه برای ما مردم‌سالاری اهمیت ویژه دارد.

وی بیان کرد: در حوزه اقتصادی باید بر پایه مردم جلو برویم و هر وقت که این گونه عمل کردیم توانسته‌ایم به پایداری مدنظر برسیم، دولت‌ها باید از تصدی‌گری دست بکشند و به ریل‌گذاری و تنظیم‌گری اهمیت دهند که خوشبختانه این تجربه درکشور ما وجود دارد.

رئیس جهادانشگاهی قزوین ادامه داد: امروزه بحث دانش‌بنیان اهمیت جدی دارد چراکه در اقتصاد دانش‌بنیان علم تبدیل به محصول می‌شود زیرا تولید علم به تنهایی کفایت نمی‌کند و خدا را شکر می‌کنیم که با همت جوانان در چهار سال اخیر در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از ۳۰۰ میلیون دلار به ۲ میلیارد دلار رسیده‌ایم و اگر این روند ادامه‌دار باشد  فضای اشتغال در کشور متحول خواهد شد.

وی بیان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی تا چهل‌وچهارمین سال تأسیس خود در عرصه‌های مختلف همچون پژوهش، آموزش، توانمندسازی، سلامت و فرهنگ فعالیت کرده است و این نهاد همواره به عنوان یک بال در خدمت نظام اسلامی و دولت‌ها بوده و سعی کرده با فعالیت‌های فاخر به نظام اسلامی خدمت کند.

پیله‌چی تصریح کرد: همچنین طی سال‌های گذشته در موضوعات سلامت، فنی مهندسی، اقتصاد، اشتغال و در مواردی که کشور ما نیاز داشته چهاددانشگاهی ورود و تلاش کرده تا بتواند اقدامات اثرگذاری را انجام دهد.

وی گفت: جهاددانشگاهی به عنوان نهاد مردمی و دانش‌بنیاد سعی کرده مأموریت‌هایی که دولت بر عهده آن گذشته است را دنبال و خدمات ارزنده‌ای را ارائه کند، در سال گذشته در عرصه توانمندسازی در  آموزش، جهاددانشگاهی فعالیت مهمی در اشتغال داشته و به بیش از ۲۰ هزار نفر خدمات آموزشی ارائه کرده است، نکته مهم این است ما همواره دنبال این بودیم که بتوانیم معضلات جامعه را شناسایی و برای جوانان اشتغال ایجاد کنیم.

پرداخت وام خویش‌فرمایی و کارفرمایی در جهاد دانشگاهی

به گزارش ایسنا، این مسئول اظهار کرد: طی تعاملی که با وزارت کار داشتیم در حوزه مشاغل خانگی ورود کردیم و توانستیم با ایجاد ساختار و توانمندسازی افرادی که به دنبال مشاغل خانگی هستند اقتصاد پایدار رقم بزنیم، برای جهاددانشگاهی به عنوان دستگاه اجرایی که می‌تواند وام اشتغال ارائه می‌کند بودجه ۶۰ میلیارد تومانی مصوب شده و متقاضیان در حوزه خویش‌فرمایی و کارفرمایی جهت دریافت وام می‌توانند به جهاددانشگاهی مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در حوزه دانشجویی نیز در جهاد دانشگاهی به دنبال ایجاد فضای مطالبه‌گری هستیم چراکه دانشجویان مدیران آینده هستند و باید فرهنگ معاشرت و مطالبه‌گری منطقی را یاد بگیرند که جهاددانشگاهی در این راستا مناظرات دانشجویی برگزار می‌کند.

پیله‌چی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در حوزه سلامت نیز ورود پیدا کرده است چراکه نیاز استان در این عرصه جدی بوده و یکی از خدمات درمانی ما خدمات آزمایشگاهی است که در سطح استان با بهترین کیفیت و نصف قیمت ارائه می‌شود.

وی گفت: خداوند موهبت‌های زیادی را در اختیار ما گذاشته و ما باید به آن تجربه برسیم تا از این موهبت‌ها استفاده کنیم که یکی از این موهبت‌ها سلول‌های بنیادی است که جهادگران حوزه سلامت در جهاددانشگاهی به فرآیند استفاده از این سلول‌ها پی برده‌اند و با ذخیر آن می‌توان بیماری‌ها را درمان کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین اظهار کرد: موضوع جمعیت در سال‌های آینده یک مشکل جدی خواهد بود چراکه نرخ موالید شرایط مطلوبی ندارد و شاهد ناباروری نیز در زوجین هستیم، متأسفانه در سنوات گذشته نرخ ناباروری افزایش پیدا کرده و از هر ۵ زوج یک زوج نابارور هستند.

وی در پایان گفت: یکی از سه عامل اصلی طلاق ناباروری است و با توجه به اینکه جهاددانشگاهی می‌تواند برای حل این معضل کمک کند امیدواریم حمایت شود تا بتوانیم مجتمع درمانی جهاددانشگاهی را به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha