• پنجشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403051812029
  • خبرنگار : 50136

مدیرکل بیمه سلامت استان:

۶۳ هزار بیمار صعب العلاج نشان دار در آذربایجان‌غربی تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند

۶۳ هزار بیمار صعب العلاج نشان دار در آذربایجان‌غربی تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۵۳ نوع بیماری از ۱۰۷ نوع بیماری صعب العلاج برای دریافت خدمات تخصصی در سامانه الکترونیک پیاده سازی و احصا شده‌است، افزود: ۶۳ هزار بیمار صعب العلاج در استان نشان دار و تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند.

فریده جعفری ۱۸ مرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه بابیان اینکه بیشترین جمعیت استان، تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: بیش از ۲ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۵۷ نفر که ۶۵ جمعیت استان را شامل می‌شود،تحت پوشش بیمه سلامت هستند. 
 
وی  ادامه داد: از جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان، ۸۲ درصد رایگان بیمه شدند. 

جعفری با اشاره به خرید خدمت از مراکز درمانی و پزشکان بیمه سلامت اظهار کرد: بالغ بر ۲ هزار پزشک و مرکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند. 

مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: طی سال گذشته ۸ میلیون بار مراجعه توسط بیمه شدگان بیمه سلامت به مراکز درمانی استان ثبت شده است که ماهانه بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه درمان توسط بیمه پرداخت شده است.  

وی با بیان اینکه دهکهای یک تا پنجم به صورت رایگان بیمه سلامت هستند، خاطر نشان کرد: دهکهای ۶ تا ۹ با تخفیف حق بیمه را پرداخت می‌کنند. 

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی افزود: بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت در هر نقطه‌ای از کشور می‌توانند با سامانه ۱۶۶۶ به صورت رایگان تماس گرفته و از نحوه دریافت خدمات، نحوه ارجاع به بیمارستان‌ها، چگونگی مراجعات و صدور دفترچه و تمدید آن را به صورت مستقیم با مسئولان ستادی و مدیران استان‌ها مطرح کرده و پاسخ دریافت کنند.

وی از امضای تفاهم نامه بیمه سلامت با بهزیستی خبرداد و گفت: ۵۹ کد خدمتی با معلولین شامل این تفاهم نامه است که در این راستا ۳۷ هزار نفر توانخواه نشان دار شدند که می توانند برای دریافت خدمات به ۷۶ مرکز طرف قرارداد مراجعه کنند.

جعفری با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در بخش مراکز دولتی تحت پوشش بیمه سلامت توسط دولت پرداخت می‌شود، اظهار کرد: ۴ هزار نفر بیمه شده سلامت در استان از خدمات ناباروری بهره‌مند شدند و از ابتدای ابلاغ قانون جوانی جمعیت بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان هزینه درمان در این حوزه پرداخت شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha