دکتر حمید رمضانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه دو نوع بیماری هاری شهری و وحشی وجود دارد، اظهار کرد: هاری شهری بیماری است که از حیوان بیمار به حیوان سالم در شهر منتقل و سپس از حیوان بیمار به انسان منتقل میشود و این امر در این استان موجب نگرانی ما شده است.
وی گفت: ۱۴ کانون بیماری هاری در شهرهای استان مشاهده شده که اکثر آنها از گربه منتقل شده است اما خوشبختانه شاهد بروز این بیماری در جمعیت انسانی نبوده ایم.
دکتر رمضانی به سگ های ولگرد نیز اشاره کرد و افزود: مسئولیت نگهداری و برخورد با سگهای ولگرد در مراکز شهری، ستاد اتلاف سگهای ولگرد است و همچنین واکسیناسیون سگهای صاحب دار برعهده این اداره کل است و تاکنون ۱۷ تا ۲۰ هزار قلاده سگ علیه بیماری هاری توسط این اداره کل واکسینه شده اند.
وی با اشاره به اینکه سگهای ولگرد شیوع بیماری هاری را افزایش میدهند، ادامه داد: در ستاد سگهای ولگرد عقیم سازی سگهای بی صاحب در دستور کار قرار دارد و عقیم سازی حیوانات ماده انجام میشود.
این مقام مسئول به فعالیت کلینیکهای دامپزشکی نیز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴۰۰۰ قلاده سگ خانگی توسط این مراکز درمانی واکسینه شده اند.
انتهای پیام
نظرات