• چهارشنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403051711222
  • منبع : نمایندگی مازندران

ورود دادستانی رامسر به موضوع ترک فعل مدیران در بیمارستان کتالم

ورود دادستانی رامسر به موضوع ترک فعل مدیران در بیمارستان کتالم

ایسنا/مازندران دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر گفت: طی بازدیدها و بررسی گزارش‌ها و تحقیقاتی که از این بیمارستان صورت گرفت متاسفانه مشاهده شد بیمارستان به درمانگاه تبدیل شده و در حد اورژانس هم خدمات دهی ندارد براین اساس  در راستای حفظ حقوق مردم نسبت به اعلام ترک فعل مدیران اقدام کردیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، بهمن سام خانیان اظهار کرد: متاسفانه حق مسلم و مکتسبه مردم منطقه برای داشتن یک بیمارستان مجهز و در شان مغفول مانده و این بیمارستان بصورت نیمه تعطیل درآمده و پروانه بهره برداری آن از سال ۱۴۰۰ تمدید نشده و بدون پروانه بهره برداری است.

وی گفت: بخش‌های تخصصی این بیمارستان به دلیل عدم حضور مستمر پزشکان و نبود تجهیزات به حالت تعطیل در آمده است با سازمان بازرسی مکاتبه شد تا نسبت به ترک فعل و تضییع حقوق عامه در بیمارستان احمدنژاد کتالم اقدام عاجل صورت بگیرد.

سام تاکید کرد: از عموم مردم انتظار داریم نسبت به حقوق خود بی تفاوتی نکنند و اگر تضییع حقوق عمومی صورت می گیرد و حقوق عامه در خطرمی افتد، حتما مطالبه‌گر باشند.

دادستان رامسر گفت: بیمارستان احمدنژاد کتالم با بیش از نیم قرن ارائه خدمات بیمارستانی، در سال ۱۳۸۷ طی قراردادی از طرف دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن با تعهد به تامین خدمات وغیره واگذار شد تا به عنوان بیمارستان آموزشی دانشجویان پزشکی و پرستاری و مامایی استفاده شود اما از سال ۹۵ دانشگاه آزاد تنکابن، به تعهدات عمل نکرده و اقدام به تعطیلی تمامی بخش‌ها کرد.‌

وی افزود: پروانه بهره برداری بیمارستان کتالم تا آبان‌ ۱۴۰۰ اعتبار داشت و از آن زمان به دلیل نداشتن حداقل معیارهای یک بیمارستان، تمدید نشده است.

سام‌خانیان با بیان اینکه در اردیبشت سال ۱۴۰۲ تفاهم نامه‌ای با حضور معاون وزیر بهداشت، نماینده مجلس و رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و سایر مسئولین تنظیم شد که هیچ یک از بندهای تفاهم نامه مبنی بر ابلاغ و تمدید اعتبارنامه بیمارستان و تامین و تسهیل خدمات پزشکی در شان مردم تاکنون اجرا نشده است، اظهار کرد: درحال حاضر فقط بخش اورژانس بیمارستان کتالم با حداقل امکانات و نیروی انسانی و بدون مجوز فعال است و در طول این مدت درمانگاه تخصصی چندین بار فعال شده که آن هم به دلیل عدم حضور مستمر پزشکان متخصص عملا تعطیل است.

وی گفت: از تاریخ انقضای پروانه بهره برداری بیمارستان چندین جلسه توسط مسئولان شهرستان و استانی و کشوری برگزار شده ولی هیچ‌یک از مصوبات و تعهدات اجرایی نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha