• سه‌شنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403051610388
  • خبرنگار : 50212

فرماندار ساوه:

ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در مسیر تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به کار گرفته شود

ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در مسیر تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به کار گرفته شود

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه گفت: دستاوردها، خدمات و ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در مسیر تحقق جهش تولید و اقتصاد دانش بنیان با مشارکت مردم بکار گرفته شود.

مهدی الیاسی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تنوع و گستردگی خدمات و فعالیت‌های جهاددانشگاهی و برنامه‌ریزی برای بهره‌مندی از دستاوردهای این نهاد اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سالیان متمادی است که شعار سال را با محوریت تولید نامگذاری کرده و با ابلاغ سیاست‌های کلی نظام در حوزه اقتصاد مقاومتی، رشد تولید را موجب پویایی اقتصاد کشور می دانند و همواره بر جهش تولید دانش بنیان تاکید دارند.

وی با تاکید بر اینکه نگاه فناورانه و تولید دانش بنیان باید به یک گفتمان عمومی در کشور تبدیل شود، به سهم پائین تولید دانش بنیان‌ها در کشور اشاره کرد و افزود: تقویت اقتصاد دانش‌بنیان و مبتنی بر نوآوری راهی برای دستیابی به رشد اقتصادی پایدار قلمداد می‌شود که تحقق و دستیابی به آن منوط به انجام کار تحقیقاتی و پژوهشی توسط نهادهایی نظیر جهاد دانشگاهی است.

فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی با برخورداری از ظرفیت علمی، تحقیقاتی، پژوهشی با تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند می تواند مبدا تحولات و پویایی بیشتر در کشور شود، افزود: این نهاد به عنوان مولود انقلاب اسلامی با تدبیر امام راحل شکل گرفت و منشاء تحولات بسیاری در سایه رهنمودها و منویات رهبری معظم انقلاب شد، به طوری که خودباوری را با عینیت بخشیدن به فرهنگ «ما می‌توانیم» به نمایش گذاشت.

وی برخورداری از روحیه جهادی و انقلابی گری را شاخصه اصلی جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: تجربه نشان داده است کار جهادی با تفکر انقلابی منجر به تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی شده و نتیجه آن رشد و شکوفایی کشور خواهد شد.

الیاسی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی باید خود را موظف به انجام کارهای بر زمین مانده بداند و آن را برای خود یک تکلیف بداند، گفت: تمرکز بر کارهای بر زمین مانده به عنوان یک حرکت تاثیرگذار در این نهاد انقلابی با روحیه جهادی بیانگر آن است که جهاد دانشگاهی ترکیبی از علم و جهاد است که به دنبال اجرای طرح‌های مبتنی بر نیاز ملی و توسعه فضای ایده‌پردازی و خلاقیت بوده و به هیچ وجه بدنبال برنامه‌های بی‌اثر در کشور نیست و اجرای فعالیت‌های ثمربخش و تاثیرگذار را یک تکلیف برای خود می‌داند.

وی تلاش برای پرکردن خلاءهای تحقیقاتی توسط جهاد دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: تقویت فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در نقاطی از کشور که قطب صنعت و کشاورزی هستند یک ضرورت است و این ضرورت در شهرستان ساوه که محل استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور با افزون بر ۵۰۰ واحد تولیدی است، بیشتر احساس می‌شود.

فرماندار ساوه در ادامه خواستار احیای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در ساوه شد و افزود: فعالیت این مرکز آموزش عالی در ساوه متوقف شده است و باید راهکارهای لازم برای احیای این مرکز اتخاذ و با جذب رشته های مورد نیاز و  پرمخاطب، جمعیت دانشجویی شهرستان را افزایش داده و بار علمی جوانان را ارتقا داد.

وی از مسئولان جهاد دانشگاهی استان مرکزی خواست تا خدمات این نهاد در شهرستان ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی در حوزه خدمات درمان ناباروری، خون بند ناف، مرکز خدمات تخصصی و ... را توسعه دهند تا علاوه بر برخورداری شهروندان ساوجی از این خدمات، بتوان زمینه بهره مندی شهرهای مجاور را نیز فراهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha