• دوشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403051509644
  • خبرنگار : 71953

خفگی راهبردی در اسراییل

خفگی راهبردی در اسراییل

بندر راهبردی ایلات در اراضی اشغالی به تازگی اعلام ورشکستگی کرده است. رویدادی که در نوع خود گویای وضعیت وخیم اقتصادی حاکم بر اراضی اشغالی است.

به گزارش ایسنا، الف نوشت: رژیم اشغالگر قدس در بیش از ۹ ماه اخیر که از جنگ غزه می‌گذرد، تلاش‌های جدی را در دستورکار داشته تا به هر نحو ممکن این روایت که این رژیم قدرتمند است و هیمنه‌اش فرونریخته را حفظ کند. از این رو، صهیونیست‌ها با ارتکاب به جنایات فجیع و قتل و عام‌های گسترده و در عین حال، شاخ و شانه کشیدن برای دیگر کشورها و ملت‌های منطقه، و ترورهای مختلف به نوعی سعی داشته‌اند تا این دستورکار خود را محقق سازند. 

با این حال، گاه و بیگاه شاهد انتشار و افشای واقعیت‌هایی هستیم که پرده از وضعیت حاد و وخیم صهیونیست‌ها در وضعیتی کنونی بر می‌دارند و تا حد زیادی دروغ‌ها و اقدامات تبلیغاتی آن را افشا می‌کنند. در این راستا، به تازگی شاهد افشای یک رخداد معنادار در اراضی اشغالی بوده‌ایم. ماجرا از این قرار است که بندر ایلات در اراضی اشغالی اعلام ورشکستگی کرده است. بندری راهبردی که تنها بندرِ اراضی اشغالی است که مشرف بر دریای سرخ است و ارتباط آن با آسیا و آفریقا را به نحو قابل توجهی تسهیل می‌کند. 

بر اساس گزارش‌های محافل و نهادهای صهیونیستی، به دلیل حملات ادامه‌دار انصارالله یمن به کشتی‌های اسرائیلی و یا کشتی‌هایی که عازم بندر ایلات هستند و از دریای سرخ می‌گذرند، ترافیک دریایی این بندر تا ۹۰ درصد دچار تعطیلی و توقف شده است. مسوولان اداره بندر ایلات نیز مجبور به تعدیل بیش از ۵۰ درصد از نیروهای فعال در این بندر و همچنین درخواست اعطای کمک‌های مالی با هدف جلوگیری از تعطیلی دائمی این بندر شده‌اند. 

اعلام ورشکستگی بندر ایلات در شرایطی انجام گرفته که ناظران و تحلیلگران و البته منابع مختلف در عمق اراضی اشغالی معتقدند که هزینه‌های جنگ غزه برای رژیم صهیونیستی تا به امرزو به بیش از ۷۳ میلیارد دلار رسیده است. در این راستا، باید توجه داشت که جدای از هزینه‌های این جنگ، آواره شدن هزاران صهیونیست و در عین حال تعطیلی بیش از ۵۰ هزار شرکت اسرائیلی در بحبوحه جنگ غزه و البته افزایش هزینه‌های رژیم اشغالگر قدس در بحث تامین حقوق سربازان ذخیره ارتش این رژیم نیز همه و همه چالش‌های جدی را برای صهیونیست‌ها در حوزه اقتصادی ایجاد کرده‌اند. این چالش‌ها سبب شده‌اند تا برخی به این مساله اشاره داشته باشند که هیچ بعید نیست ورشکستگی‌های سریالی بیشتری نیز در راه باشد. ورشکستگی‌هایی که دستگاه سانسور صهیونیست‌ها تاکنون مانع از افشای ابعاد مختلف آن‌ها شده‌اند و در صورت تداوم وخاومت اوضاع اقتصادی و امنیتی برای رژیم اسرائیل، امکان انفجار پیدا خواهند کرد و می‌توانند رژیم صهیونیستی را با سناریوهای تاریک و سیاهی رو به رو سازند. با این همه، کلیه موضوعاتی از این دست یک پیام مشخص را مخابره می‌کنند و آن این است که خفگی راهبردی اسرائیل تشدید شده و این رژیم و متحدانش دیگر از یک فضا و میدان مانور باز برای پیشبرد دستورکارهای خود برخوردار نیستند.  

در این میان، سیاست لاپوشانی واقعیت‌ها نیز برای آن‌ها دیگر جواب نمی‌دهد و اساسا در عرصه معادلات راهبردی، کنترل میدان از دست اشغالگران اسرائیلی و متحدانشان خارج شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha