• یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1403051409199
  • خبرنگار : 71650

برگزاری ۷۵ آزمون استخدامی طی پنج سال توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی

برگزاری ۷۵ آزمون استخدامی طی پنج سال توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی، از برگزاری بیش از ۷۵ آزمون استخدامی در مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدحسن غفوریان در نشستی خبری که به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با اخذ مجوز از سازمان اداری و استخدامی راه اندازی شده است که به دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری آزمون استخدامی کمک می‌کند.

وی ادامه داد: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی طی پنج سال اخیر بیش از ۷۵ آزمون استخدامی برگزار کرده است و جمعیتی در حدود بیش از یک و نیم میلیون داوطلب در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند که عمده ترین آن مربوط به آزمون مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش می‌شود که اخیرا برگزار شد.

غفوریان یادآور شد: در حدود پنج سال گذشته در دو زمینه فعالیت جدیدی را در مجموعه جهاد دانشگاهی ایجاد کردیم که مشخصا می‌تواند در خدمت دولت و تحقق اهداف برنامه‌های توسعه دولت قرار گیرد. یکی از آنها ایجاد کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران است. طبق مقررات، مجموعه های دولتی مکلف و ملزم هستند به صورت دوره ای برای ارتقای مدیران خود کانون ارزیابی برگزار کنند تا میدران در آن فرآیند تبدیل وضعیت یابند و ارتقا گیرند. این امر در دولت علاوه بر مدیران به حوزه استخدام هم تسری پیدا کرده است. جهاد دانشگاهی از سال ۹۷ کانون ارزیابی خود را با اخذ مجوز راه انداخته است. ما ظرفیت ارزیابی از حدود ۷۰۰ نفر در سال ۱۴۰۱ را به ۸۰۰۰ نفر در سال ۱۴۰۲ ارتقا دادیم و حدود ۱۷ هزار نفر در این پنج سال در کانون ارزیابی جهاد دانشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه از اوایل دهه هفتاد حوزه آموزشی رسما به اساسنامه جهاد دانشگاهی اضافه شد، توصیح داد: در همان دهه نیز جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی موظف به انجام وظایفی شد، منتها در رویکرد کلان مجموعه جهاد دانشگاهی تلاش بر این بود که در حوزه آموزش و کارآفرینی رویکرد ما کمک به رفع نیازها و مسائل کشور باشد. مساله اشتغال نیز یکی از نیازهای تقریبا مستمر در سالهای قبل بوده است و در سنواتی نزدیک به بحران شد، هرچند در سنوات اخیر شرایط مساعدتر بود. به هر حال ما در حد بضاعت خود در مجموعه جهاد دانشگاهی پیگیر این امر بودیم.
 
غفوریان با بیان اینکه انجام فعالیت‌های وارآفرینانه در جهاد دانشگاهی با سازمان همیاری اشتغال دانش آموختگان آغاز شد، خاطرنشان کرد: بنا شد در اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی جهاد دانشگاهی معین دولت باشد. در سال‌های قبل کمی این مسیر دچار تغییر شد؛ اما اصل این امر باقی ماند. ما برای حوزه کارآفرینی و اشتغال دو نوع فعالیت را پیگیری کردیم، که یکی از آن فعالیت عام با هدف تقویت مهارت آموزی در کشور است که غیر مستقیم به کارآفرینی و ایجاد اشتغال در کشور کمک می‌کند.

به گفته وی، جهاد دانشگاهی سالانه بیش از ۷۵۰ هزار فراگیر در دوره ای آموزشی خود دارد که قریب به ۴۰ درصد این فراگیران یعنی حدود ۳۰۰ هزار نفر فقط از دوره ای آموزش تخصصی جهاد استفاده می‌کنند، با هزینه خود و هدف دار وارد دوره می‌شوند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با اشاره به آغاز طرح ملی توسعه مشاغل خرد و خانگی در جهاد داشنگاهی درباره اهداف این طرح یادآور شد: جهاد مکلف شد ۵۴ هزار شغل پایدار را در ۳۱ استان کشور ایجاد کند. کارآفرینی و بازاریابی برای محصولات مشاغل خرد و خانگی انجام شد و همچنان این آمادگی وجود دارد. در قانون بودجه تسهیلاتی برای این امر دیده شده است تا این تسهیلات توسط دولت توزیع شود که جهاد دانشگاهی نیز در این امد سهم دارد. ۶۶۰ میلیارد تومان از مجرای جهاد دانشگاهی به کسانی که پروسه ای طی کنند و در سامانه ای مربوطه مشخصات خود را ثبت کنند داده می‌شود. این کار با همکاری جهاد دانشگاهی، وزارت اقتصاد، وزارت کار و شبکه بانکی کشور انجام می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۶ ۰۳:۴۸

خواهشمندیم آزمونها را بر اساس کد ملی باشد بومی آن شهر باشد ، حداقل چند سال سابقه کار افتخاری داشته باشند که تجربه هم حساب میشود ، سهمیه ایثارگران و جانبازان به هر میزان باشد باید صورت گیرد ، رشته مرتبط با آن دستگاه باشد ، نه با تلفن پارتی بازی باشد

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۷ ۰۵:۲۱

نتیجه نهایی آزمون مرحله ۱۱ مشخص نشده دارید آزمون مرحله ۱۲ رو برگزار می کنید اینجوری که چه فایده