علی فرمانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای گسترش علوم و رسیدن به مرزهای دانش به چهار پارامتر اصلی (استاد، دانشجو، یاروران علمی و تجهیزات آزمایشگاهی) نیاز است که هر کدام از این قسمتها دارای نقاط قوتی است که باعث رسیدن به مرز دانش میشود.
وی ادامه داد: دانشجویان نیازمند تجهیزات آزمایشگاهی هستند تا بتوان بروندادی از آنها داشته باشیم.
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان گفت: سال ۹۲ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان افتتاح شده و تاکنون تلاش این بوده که بتوانیم جزو آزمایشگاههای توانمند در شاعا(شبکههای آزمایشگاههای کشور) و زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (شبکه راهبردی) باشیم.
فرمانی افزود: در این سالها توانستهایم به آزمایشگاه توانمند در این سالها دست پیدا کنیم و سال گذشته ۸۴۰ آزمایشگاه به لحاظ کیفیت، سرعت نتایج و دقت در شبکه راهبری مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه آزمایشگاههای موجود در کشور آزمایشی و یا پژوهشی هستند که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان جزو آزمایشگاههای پژوهشی محسوب میشود، بیان کرد: با استفاده از تجهیزات "هایتک"(تکنولوژی بالا) در این آزمایشگاه سال گذشته برای اولین بار رتبه ۱۲ را کسب کنیم.
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان با اشاره مدرسههای فصلی، مسابقات دورهای برگزار کردیم و روزهایی را برای همه دانشجویان و دانشآموزان تحت عنوان «باز بودن آزمایشگاه برای همه» اختصاص دادیم، گفت: یک سری قراردادهای درون استانی و برون استانی با پتروشیمی و آزمایشگاه خاک استان و اتحادیههای دام لرستان، کرمانشاه و ایلام و مراکز دنشگاهی نظیر بوعلی همدان و صنعتی شریف بسته شد و این عوامل همه سبب شد امسال با توجه به ارزیابی شبکه راهبردی توانستیم در بین ۳۰۰ ازمایشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه پنجم و به لحاظ انجام تعداد خدمات رتبه دوم را کسب کنیم.
انتهای پیام
نظرات