به گزارش ایسنا، ما در حال حاضر شاهد ورود رباتهای انساننما به محیط کار در آزمایشهای محدود هستیم، اما مهم این است که چه زمانی میتوانیم کنار برویم تا رباتهای خدماتی کارهای خانه را انجام دهند. ویدئوی جدید شرکت «نورا رباتیکس»(Neura Robotics) نشان میدهد که این رؤیا بیش از پیش به واقعیت نزدیک شده است.
به نقل از نیو اطلس، نورا رباتیکس در سال ۲۰۱۹ در آلمان تأسیس شد و از آن زمان بازوهای رباتیک، رباتهای صنعتی، یک پلتفرم متحرک و یک ربات کمکی چندمنظوره را راهاندازی کرده است.
این شرکت در چند سال گذشته روی یک ربات انساننما به نام «NE-14» کار کرده و اکنون تعدادی از قابلیتهای آن را در یک ویدئوی تبلیغاتی به نمایش گذاشته که برای برجسته کردن پیوستن نیروهای نورا رباتیکس به شرکت «انویدیا»(NVIDIA) به منظور شتاب بخشیدن به توسعه رباتهای انساننما منتشر شده است.
این ویدئو نشان میدهد که ربات انساننما در حال انجام کارهای خانه از اتو کردن گرفته تا آمادهسازی غذا است و در عین حال، وسایل پراکنده روی میز را مرتب میکند یا بچهها را سرگرم میکند. این ربات پیش از معرفی شدن به اعضای خانواده نورا رباتیکس، با ماشینآلات و تجهیزات سنگین کار میکند تا پتانسیل صنعتی خود را نشان دهد.
این ویدئو، آموزش ربات را در یک محیط شبیهسازیشده نشان میدهد. قد ربات ۱.۸ متر و وزن آن ۸۰ کیلوگرم گزارش شده است. حسگرهای سهبعدی تعبیهشده در بدنه ربات، قابلیت دید ۳۶۰ درجه را فراهم میآورند. ربات میتواند تا سرعت سه کیلومتر در ساعت حرکت کند.
سر ربات یک نمایشگر وضعیت است، قابلیت تشخیص صدا در ربات وجود دارد و ربات از طریق یادگیری با وظایف خود کنار میآید. ربات میتواند به صورت مستقل یا از راه دور کار کند و اجسام را تا وزن ۱۵ کیلوگرم بلند و حمل کند.
همه رباتهای نورا رباتیکس از دسترسی زودهنگام به «برنامه توسعهدهنده ربات انساننما» شرکت انویدیا بهره خواهند برد که شامل ریزسرویسهایی برای کمک به توسعهدهندگان در آموزش ماشینهای فیزیکی و بهبود نحوه انجام دادن وظایف پیچیده و هماهنگسازی و مقیاسبندی مبتنی بر فضای ابری به منظور اجرای کارهای چندمرحلهای است و همچنین، گردشهای کاری آموزش از راه دور مبتنی بر هوش مصنوعی و شبیهسازی را در بر دارد.
«دیوید ریگر»(David Reger)، بنیانگذار نورا رباتیکس گفت: ما با ترکیب راهحلهای نوآورانه رباتیک شرکت نورا رباتیکس با قدرت محاسباتی و پلتفرمهای شبیهسازی پیشرفته انویدیا، مرزهای ربات انساننما را حتی سریعتر طی خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات