• چهارشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403051006683
  • خبرنگار : 50088

مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی:

خطر غرق شدگی در استخرهای کشاورزی را جدی بگیرید

خطر غرق شدگی در استخرهای کشاورزی را جدی بگیرید

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی  ضمن هشدار در رابطه با شنا در استخرهای کشاورزی گفت: در استخرهای کشاورزی برای جلوگیری از هدررفت آب از مواد نانویی استفاده می‌کنند که اگر فردی در این استخرها بیفتد، هیچ راهی جز تن‌دادن به مرگ ندارد.

جعفر جوادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: احداث استخرهای کشاورزی نیاز به اخذ مجوز اولیه تغییر کاربری از امور اراضی دارد، اما با این توصیف برخی استخرها همچنان بدون مجوز ساخته می‌شوند.

 وی با اشاره به اینکه اکنون بالغ بر ۸۶۵۰ استخر کشاورزی در استان شناسایی شده است افزود: این استخرها شامل استخرهای دارای مجوز و استخرهای بدون اخذ مجوز است که کشاورزان اقدام به ساخت آن کرده‌اند.

 جوادی بیان کرد: در شهرستان مشهد بالغ بر ۶۰۰ استخر کشاورزی شناسایی شده اما تعداد زیادی باغ ویلای شخصی وجود دارد که استخرهای داخل آن‌ها قابل‌شمارش نیست.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات ناگوار در استخرهای کشاورزی استفاده غیرمجاز افراد از این استخرها برای شناکردن است که باتوجه‌ به فصل گرم تابستان این اتفاق افزایش می‌یابد.

 جوادی تأکید کرد: در استخرهای کشاورزی برای جلوگیری از هدررفت آب، از مواد نانویی به نام "ژئوممبران " استفاده می‌کنند که اگر فردی در این استخرها بیفتد، هیچ راهی جز تن‌دادن به مرگ ندارد،

وی افزود: هرقدر هم فرد، شناگر خوبی باشد، تنها راه موجود برای خروج از این استخر این است که یک نفر از بیرون استخر طناب بیندازد و فرد را بیرون بکشد؛ لذا از شهروندان خواهش می‌شود از استخرهای کشاورزی به‌هیچ‌وجه برای شناکردن استفاده نکنند و به این استخرها نزدیک نشوند.

 جوادی با تأکید بر احداث رسمی و استاندارد استخرهای کشاورزی خاطرنشان کرد: احداث استخرها نیاز به اخذ مجوز اولیه تغییر کاربری از امور اراضی دارد و باید تناسب لازم بین ابعاد استخر و حقابه بهره‌برداران برای ذخیره‌سازی حداکثر ۴۸ ساعت را داشته باشند و از احداث استخرهای نامتعارف با عمق زیاد اجتناب شود.

 مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اعلام کرد: مهمتر از همه اینها رعایت نکات ایمنی از جمله ایجاد فنس مناسب در اطراف استخر و نصب تابلوهای هشداردهنده شنا ممنوع، نردبان‌های طنابی و اجسام شناور از جمله تیوب برای نجات در استخرهای با پوشش پلی‌اتیلن است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha