عزیز نوری به مناسبت هفته ملی مهارت( ۶ تا ۱۳ مرداد) در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه آموزشهای فنیوحرفهای راه و دالان ورود به بازار کار است، گفت: آموزشهای فنیوحرفهای تاثیر ۱۰۰ درصدی در حل مشکل اشتغال خواهند داشت، لذا از افراد بیکار میخواهیم برای حل مشکل بیکاری خود به سمت آموزشهای فنی و حرفهای بیایند.
وی تاکید کرد: به جرات میگویم در هیچ نقطه ای از استان و حتی کشور فردی وجود ندارد که مهارتی در یک زمینه خاص داشته و بیکار مانده باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس آمارهای موجود از هر ۱۰۰ هزار نفر بیکار قریب ۳۹ هزار نفر آنها دانش آموختگان دانشگاهی هستند، گفت: برای از بین بردن آمار بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی باید به سمت توانمندسازی و صاحبمهارتکردن آنها پیش برویم.
وی ادامه داد: بهترین راهکار حل معضل بیکاری سمت و سو دادن جامعه دانش آموزی و دانشجویی به سمت آموزش های مهارتی است. باید نیاز سنجی کرده تا ببینیم به چه مهارت هایی در جامعه احتیاج داریم که افراد بیکار را به سمت آن یادگیری آن مهارتها سوق دهیم.
نوری تاکید کرد: باید فرهنگ مهارت آموزی را از طریق خانوادهها، مدارس و دانشگاهها ارتقاء داده و از این طریق جامعه بیکاران را به سمت مهارت آموزی سوق بدهیم.
وی در ادامه اشارهای هم به برنامه های استان کرمانشاه در هفته مهارت داشت و گفت: در تلاشیم تا در هر شهرستانی به فراخور ظرفیتها و پتانسیلها و نیز نیازمندیهای آن شهرستان به سمت توسعه آموزشهای مهارتی برویم تا از این طریق ضمن کاهشی کردن آمار بیکاری استان در جهت بالا بردن سطح و کیفیت خدماترسانی در حوزههای مختلف در استان کار کنیم.
نوری با اشاره به برنامهریزی مجموعه فنی و حرفهای در استان برای ارتقای مهارت های افراد شاغل، افزود: در حال برنامه ریزی هستیم تا با استفاده از ظرفیت آموزشهای فنی و حرفهای توانمندیهای جامعه شاغلین استان را هم بالا ببریم تا بتوانند با کیفیت بیشتری در حوزههای مختلف به مردم استان خدمترسانی کنند.
وی سپس با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۰ مرکز دولتی آموزش فنیوحرفه ای دارد، گفت: در استان همچنین بیش از ۴۰۰ آموزشگاه مهارتی فعال بخش خصوصی داریم.
انتهای پیام
نظرات