به گزارش ایسنا، «الکسی ولوتسکوف» یکی از اعضای هیات ناظران روسی همچنین گفت: «این اعتراضات قطعا تامین مالی از خارج است و چنین دیدگاههای رادیکالی از افراد جوان که ممکن است به دنبال سود اقتصادی در این زمینه باشند شامل گرفتن مال، شکستن چیزی و سرقت، احتمالا همه اینها چند برابر شده است.»
این قانونگذار روس ادامه داد: «امروز از پنجرههای هتلمان دیدیم که چگونه معترضان با یک پلیس موتورسیکلت سوار برخورد کردند، او را به زمین زدند، موتورسیکلت را گرفتند و سوار آن شدند. همین ثابت میکند که در اینجا یک مولفه ملکی و اقتصادی هم وجود دارد، یعنی مردم در این آشوبها سعی میکنند نوعی استفاده اقتصادی برای خود پیدا کنند. دزدی و راهزنی که با حمایت، شعارها و تامین مالی آمریکا که در اینجا منافع خاص خود را دارد، صورت میگیرد. مخالفان و اپوزیسیون هم از سوی واشنگتن تامین مالی میشوند.»
ولوتسکوف افزود: «تظاهرات افراط گرایی در ونزوئلا پس از انتخابات یک اقدام صحنه سازی شده است و نمیتواند بر روند انتخابات تاثیر بگذارد.»
روز یکشنبه، انتخابات ریاست جمهوری در ونزوئلا برگزار شد و نیکولاس مادورو، رئیس فعلی دولت، برنده آن شد. پس از آن تظاهرات روز دوشنبه در کاراکاس با درگیری پلیس و معترضان آغاز شد. ونزوئلا اعلام کرده که تعدادی از کشورها در انتخابات و حق تعیین سرنوشت مردم مداخله کردهاند.
انتهای پیام
نظرات