احمد مجرد در گفت و گو با ایسنا افزود: با توجه به آمار موجود نزدیک به ۳۵ هزاردستگاه تراکتور و ادوات کشاورزی در سطح منطقه ارومیه وجود دارد که سالانه بخش عمده ای از مصرف نفتگاز در ارومیه را به خود اختصاص میدهد.
وی افزود: در حال حاضر براساس دستورالعمل ابلاغی قانون پیشگیری و مبارزه با قاچاق فراورده های نفتی، دریافت سهمیه سوخت بخش کشاورزی بر اساس سطح زمین زیر کشت، تعداد ادوات و ماشین آلات کشاورزی از طریق سامانه سدف انجام میگیرد.
مجرد ضمن اشاره به جلسات مستمر برگزار شده با حضور مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی در راستای برآورد سهمیه سوخت، تصریح کرد: بر اساس مصوبه کارگروه اصلی قاچاق کالا و ارز استان، سهمیه سوخت بر مبنای سطح زیر کشت مربوط به هر تراکتور و کمباین برآورد و تحویل می شود که شاخص سهمیه سوخت به ازای هر هکتار کشت آبی و دیم برای هر شهرستان بر اساس نظر کارشناسان سازمان جهادکشاورزی و این شرکت تعیین و براساس مقدار سطح زیر کشت مربوط سوخت تحویل می شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها بر اساس سطح زیر کشت برای هر تراکتور یا کمباین که به این شرکت اعلام مینمایند، سهمیه سوخت برای ماشین آلات برآورد می شود.
این مقام مسئول ضمن اشاره به اقدامات شرکت در راستای تحقق دولت الکترونیک و ضرورت اجرای طرح پلاک گذاری و توزیع الکترونیکی نفتگاز به ادوات کشاورزی که طی سالهای گذشته به بهره برداری رسید، گفت: کشاورزان و روستاییان محترم میتوانند با استفاده از این طرح بدون مراجعه حضوری و صرفه جوئی در اتلاف وقت جهت دریافت سهمیه سوخت تخصیص یافته بهره مند شوند.
انتهای پیام
نظرات