احمد علی ایمانی اظهار کرد: با آغاز فصل برداشت محصولات کشاورزی تاکنون، سازمان تعاون روستایی استان بیش از ۳۲ هزار تن از محصولات استراتژیک از جمله کلزا، برنج، جو و گندم را به صورت خرید تضمینی مباشرتی و توافقی از کشاورزان استان خریداری کرد.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان مازندران اضافه کرد: تاکنون ۲ هزار و ۸۳۰ تن کلزا، ۷ هزار و ۶۵۰ تن گندم و ۱۷۵ تن برنج به صورت خرید توافقی و ۲۱ هزار و ۳۴۵ تن گندم به صورت تضمینی مباشرتی از کشاورزان استان مازندران خریداری شد که نشان از پیشرفت قابل توجه در فرآیند خرید محصولات کشاورزی است.
این مسوول تصریح کرد: خرید ۵۰۳ کیلوگرم پیله کرم ابریشم بصورت توافقی و ۲۴۴ تن چای بصورت تضمینی مباشرتی از دیگر محصولات خریداری شده این مدیریت در استان مازندران بود.
ایمانی تاکید کرد: خرید توافقی محصول توسط سازمان تعاون روستایی از مزایای فعالیت در نوغانداری است و در حال حاضر مازندران تأمین کننده بخشی از تخم نوغان و پیلههای ابریشم کشور محسوب میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، وی با بیان اینکه چین سوم برداشت برگ سبز چای نیز انجام می شود و خرید تضمینی مباشرتی میتواند کمک شایانی به کشاورزان باشد، گفت: این سازمان آمادگی دارد تا پایان فصل برداشت به ادامه عملیات خرید محصولات کشاورزی با ارائه حمایتهای لازم به کشاورزان بپردازد.
اجرای پروژه زیربنایی کشاورزی در جویبار
عبداله رحیمی نیز از اجرای پروژه احداث ایستگاه پمپاژ و لوله گذاری آببندان با هزینه ای بالغ بر ۲۸ میلیارد و۶۵۰ میلیون ریال در روستای اسماعیل کلای بزرگ شهرستان جویبار خبر داد.
وی با بیان اینکه این طرح با هزینه ای بالغ بر ۲۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال در حال اجراست که ۲۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال آن از محل اعتبارات دولتی و ۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال از محل خودیاری کشاورزان است، افزود: عملیات اجرایی پروژه احداث ایستگاه پمپاژ و لوله گذاری آب بندان روستای اسماعیل کلای بزرگ تاکنون شامل، احداث حوضچه مکش و ساختمان ایستگاه پمپاژ بوده و با توجه به موقعیت طرح، پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۰ درصد است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار کاهش اثرات سیلاب فصلی، افزایش ذخیره آببندان و احیای ۶۰ هکتار از اراضی شالیزاری این منطقه را از مهمترین اهداف احداث این ایستگاه پمپاژ برشمرد.
کشت نباتات علوفه ای در ۳۰۰۰ هکتار اراضی نور
عزیزاله هوشمند هم در گزارشی از وضعیت کشاورزی و کشت نباتات علوفه ای در شهرستان نور گفت: به منظور تأمین علوفه مورد نیاز دامداری ها، ۳ هزار و ۳۰ هکتار علوفه دامی در زمین های زراعی شهرستان نور کشت شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نور با بیان اینکه در این اراضی نباتات علوفه دامی مانند شبدر، جو قصیل، یونجه، ذرت علوفه ای و مخلوط شبدر و جو کشت می شود، افزود: ۹۵۸ هکتار شبدر، ۱۱۲ هکتار جو قصیل، ۶۰۰ هکتار یونجه، ۸۰۰ هکتار اسپرس، ۶۷ هکتار ذرت علوفه ای و ۵۰۰ هکتار سایر نباتات علوفه ای در مزارع این شهرستان کشت شد.
وی تصریح کرد: تامین علوفه مورد نیاز دامداری ها نقش اساسی در هزینه تمام شده تولیدات دامی دارد و در همین راستا، کشت علوفه در زمینهای شالیزاری بعد از برداشت برنج، علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک به عنوان یکی از عوامل موثر اقتصادی مورد توجه است.
قیمت گذاری ۷۱ پرونده در کمیسیون تقویم ساری
سیداسماعیل علوی با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون تقویم ساری، اظهار کرد: ۷۱ فقره پرونده در کمیسیون تقویم امور اراضی این شهرستان ارزیابی و قیمت گذاری شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: چهار فقره پرونده بررسی شده مربوط به طرحهای غیر کشاورزی و مابقی پرونده ها مربوط به ساخت و ساز غیر مجاز در اراصی کشاورزی باغی است.
علوی گفت: با همراهی اعضای کمیسیون تقویم شامل معاون عمرانی فرمانداری، نماینده اداره اقتصاد و دارایی و اراضی این مدیریت از برخی پرونده ها که طرح آنها غیر کشاورزی است، بازدید شد.
انتهای پیام
نظرات