محمدرضا جعفری در گفتوگو با ایسنا در خصوص سنجش صلاحیت حرفهای در دانشگاه جامع علمی کاربری لرستان، اظهار کرد: پس از شناسایی نیازهای بازار کار آموزشهای تخصص را براساس نیازهای واقعی بازار اجرایی خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: همچنین افرادی که آموزش تخصصی میبینند را رها نمیکنیم بلکه برنامه جدیدی که در دانشگاه اتفاق خواهد افتاد صلاحیت حرفهای این افراد است که سال گذشته این مهم توسط هیات دولت در هشت سطح مصوب و ابلاغ شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان بیان کرد: دو نوع آموزش داریم یکی رسمی و دیگری غیررسمی که آموزشهای رسمی تا مقطع دیپلم توسط آموزش و پرورش و از دیپلم به بالا تا مقطع دکتری تخصص بر عهده آموزش عالی است.
جعفری با بیان اینکه یک سری آموزشهای غیررسمی داریم که از سطح یک تا چهارم و از کارگر ساده تا دیپلم توسط سازمان فنیو حرفهای انجام میشود و از سطح پنج به بالا وظیفه آموزش عالی است که دانشگاه جامع علمی کاربردی، بخش عمدهای از صلاحیت حرفهای را برعهده دارد، گفت: سنجش شایستگی شغلی و صلاحیت حرفهای در راستای کارآفرینی، بکارگیری، خوداشتغالی و ارتقای توانمندسازی افراد است.
وی افزود: سنجش شایستگی شغلی و صلاحیت حرفهای جزو برنامههای مهم دانشگاه جامع است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان ادامه داد: در نهایت پس از آموزشهای تخصص و سنجش شایستگی شغلی و صلاحیت حرفهای گواهینامه معتبر به افراد داده میشود که همه جا آن را به رسمیت میشناسد.
انتهای پیام
نظرات