حسن ذبیحی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تب دنگی نوعی بیماری ویروسی است که از طریق پشه آئدس منتقل میشود اما خوشبختانه در این نوع بیماری انتقال انسان به انسان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه آبهای راکد، لاستیکهای مستعمل و فرسوده، ظروف آب باقی مانده در محوطهها، ظروف زیر گلدانها، قوطی کنسرو و بطریهای ریخته شده در برخی محوطههای مسکونی بهترین محل برای تولیدمثل پشه آئدس هستند، افزود: شهروندان میتوانند در فصول گرم از مواد دافع حشرات به صورت اسپری، قلم یا لوسیون بر روی پوست خود استفاده کنند.
خبر ورود پشه آئدس به اردستان واقعیت ندارد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان درباره خبری مبنی بر ورود پشه آئدس به اردستان که در شبکههای اجتماعی بازتاب داشته اظهار کرد: خبر ورود پشه آئدس به اردستان واقعیت ندارد و به هیچ عنوان حتی بیماری تب دنگی در شهرستان گزارش نشده است.
ذبیحی با بیان اینکه برای ما بسیار مهم است که بتوانیم مردم را نسبت به این بیماری آگاه کنیم، خاطرنشان کرد: شهروندان بدون در نظر گرفتن شایعات این بیماری به نکات پیشگیری، علائم بیماری و راههای انتقال آن توجه کنند.
وی با اشاره به برگزاری جلسه توجیهی ادارات متولی در شهرستان، گفت: شرح وظایف برخی از ادارات شامل شهرداریهای شهرستان، محیط زیست، منابع طبیعی، صنعت معدن به آنها ابلاغ شده است تا نسبت به نکات پیشگیری در سطح شهرستان اقدام شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان یادآوری کرد: فصل تابستان بهترین زمان برای گزش پشهها به ویژه پشههای مهاجم آئدس است. شهروندان سطل آب زیر کولرها و ظروف زیر گلدان و ظروف آب پرندگان و حیوانات خانگی را بهصورت روزانه خالی و تمیز کنند. همچنین لاستیکهایی که گاهی مشاهده میشود کنار جادهها و یا منازل استفاده میشود میتواند زمینه تخمگذاری این پشهها را فراهم کند.
انتهای پیام
نظرات