• شنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403043019424
  • خبرنگار : 50040

در نشستی مطرح شد؛

از نجات ۵۸ غریق در سواحل گیلان تا راه اندازی کتابخانه سیار

از نجات ۵۸ غریق در سواحل گیلان تا راه اندازی کتابخانه سیار

ایسنا/گیلان مدیرعامل هلال احمر گیلان گفت: از ربات نجاتگر در حوزه پیشگیری از غریق استفاده می‌کنیم و به زودی یک پهپاد مراقب نیز به مجموعه هلال احمر استان اضافه می شود.

اسدالله عباسی امروز، ۳۰ تیرماه در ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، خواستار استفاده از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی استان در سواحل شد و اظهار کرد: پیوست فرهنگی در طرح‌های سالم سازی سواحل مهم است.

وی با بیان اینکه ادارات کل میراث فرهنگی و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی با همکاری معاونت فرهنگی سپاه زمینه نشاط اجتماعی در سواحل را فراهم کنند، افزود: نباید اجازه هنجارشکنی در سواحل را بدهیم.

استاندار گیلان همچنین از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خواست نسبت به راه اندازی کتابخانه های سیار در سطح سواحل اقدام کند و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی در سواحل زمینه ساز نشاط اجتماعی خواهد بود.

عباسی با اشاره به تقارن تعطیلات تابستان با ایام محرم و صفر، بر تقویت برنامه‌های فرهنگی معنوی تاکید کرد و ادامه داد: کلیه شهرستان‌های ساحلی طرح‌های سالم سازی را فعال کنند و ویژه برنامه های مناسبتی داشته باشند.

هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان، با بیان اینکه ارائه خدمات امداد و نجات در طول ۳۱۳ کیلومتر از نوار ساحلی استان را بر عهده داریم، گفت: با همکاری هیئت نجات غریق استان، ۶۳۴ ناجی غریق را به کارگیری کردیم و ۱۷۰ نفر از نیروهای امدادی نیز در سطح سواحل حضور دارند.

وی از نجات ۵۸ غریق از ابتدای آغاز طرح سالم سازی سواحل تاکنون خبر داد و تصریح کرد: ۱۶ نفر از نجات یافتگان مربوط به ساحل شهرستان رشت هستند که بیشترین فراوانی را دارد.

مدیرعامل هلال احمر گیلان با بیان اینکه به دنبال صفر شدن غریق در سواحل استان هستیم، اضافه کرد: حضور ناجیان غریق در سواحل بسیار موثر است؛ همچنین از ظرفیت های مردمی همچون هیئت موتورسواری و اتوموبیلرانی استان در حوزه پیشگیری و گشت زنی استفاده می‌کنیم.

سلیمی افراد سالخورده را یکی از مخاطبان امداد و نجات در سواحل دانست و متذکر شد: با همکاری هیئت ورزش‌های همگانی استانی، ورزش های ساحلی را برای افراد سالخورده برگزار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از ربات نجاتگر در حوزه پیشگیری از غریق استفاده می کنیم و به زودی یک پهپاد مراقب نیز به مجموعه هلال احمر استان اضافه می شود، عنوان کرد: سال گذشته اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی جهت خرید خودرو و امکانات و تجهیزات نجات به استان تخصیص داده شد که نقش مهمی در ارتقای عملکرد نیروهای امدادی داشت.

محمدمهدی نیازمند، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان نیز، با اشاره به رویکرد کاهش غریق در سطح سواحل استان، اضافه کرد: حقوق ناجیان غریق تا خردادماه پرداخت شده و به زودی حقوق تیرماه را دریافت خواهند کرد.

وی همچنین از فعال بودن ۱۶ شناگاه در سطح استان خبر داد و یادآور شد: فرمانداران شهرستان‌های ساحلی فاقد شناگاه با همکاری شهرداران و دهیاران نسبت به فعال سازی شناگاه‌ها اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha