امروز در نشست مشترکی که با حضور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری، شرکت تعاونی تامین نیاز استان و کارخانجات خوراک دام برگزار شد، بر ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در استان تاکید شد.
در این نشست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز از جمله اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی استان بوده و با پیگیریهای انجام شده، سرمایهگذار، موافقت خود را برای اجرای این طرح با همکاری اتحادیه صنعت دامپروری و شرکت تعاونی تامین نیاز استان اعلام کرده است.
با اجرای این طرح، شاهد افزایش تولید، اشتغالزایی و ساماندهی بازار گوشت قرمز در استان مازندران خواهیم بود.
علاوه بر این، با فعال شدن واحدهای راکد پرواربندی، شاهد افزایش تولید گوشت با کیفیت و به تبع آن، کاهش قیمت این محصول در بازار خواهیم بود.
این طرح میتواند گامی مهم در جهت تامین امنیت غذایی و خودکفایی استان در تولید گوشت قرمز باشد.
مدیریت تلفیقی کشت دوم برنج در ۵۰۰ هکتار شالیزار آمل
مهرداد فولاد اظهار کرد: طرح ارتقاء سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) که در کشت اول با بیش از دو برابر برش شهرستانی و سطح ابلاغی در آمل اجرا شد، در مرحله کشت دوم برنج نیز ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: با اجرای برنامههای آموزشی ترویجی و آگاهیبخشی گسترده در خصوص مزایای اجرای طرح در سالم ماندن آب، خاک، محصول، محیط زیست و تأثیر آن بر سلامت جامعه، بسیاری از کشاورزان پرتلاش شهرستان از ابتدای خزانهگیری با استفاده از پوشش توری روی خزانهها، کشت دوم برنج را هم به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) آغاز کردند.
وی تصریح کرد: با بررسیهای بعمل آمده، پیشبینی میشود که در کشت دوم برنج، بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان با روش مدیریت تلفیقی (ICM) کشت شود.
آغاز برداشت مکانیزه برنج در شالیزارهای سوادکوهشمالی
علی نوری نژاد از آغاز برداشت مکانیزه برنج در شالیزارهای شهرستان سوادکوهشمالی در سال زراعی امسال خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی افزود: نخستین برداشت مکانیزه برنج از نوع رقم بینام با حضور فرماندار و جمعی از مسوولین و کشاورزان در ۳ هزار متر مربع اراضی شالیزاری روستای برنجستانک این شهرستان انجام شد.
وی گفت: شهرستان سوادکوه شمالی داری یک هزار و ۷۰۰ هکتار زمین شالیزاری است و پیش بینی می شود و بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن برنج در مزارع این شهرستان برداشت شود.
قلع و قمع چهار تغییر کاربری غیرمجاز در سیمرغ
محمد نقی طالبیان از قلع و قمع چهار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان سیمرغ خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ افزود: با اجرای تبصره ۲ ذیل ماده ۱۰ چهار قطعه دیوارکشی غیرمجاز در روستای موسیکلا این شهرستان قلع و قمع شد.
وی تصریح کرد: این قلع و قمع با حضور نمایندگان دادستانی، نیروی انتظامی و امور اراضی این شهرستان صورت پذیرفت و هزار متر از اراضی کشاورزی این شهرستان به چرخه تولید بازگشت.
انتهای پیام
نظرات