فوتسال، فوتبال، والیبال، تکواندو، دوومیدانی، شمشیربازی، شنا و شیرجه، از جمله رشتههایی بودند که مسسونگون در آنها فعال بود. اما با این حال فعالیت اکثر این رشتهها کمتر از چیزی حدود ۲ سال دوام آورد.
پس از روی کار آمدن یاسر نجف زاده به عنوان مدیرعامل، دایره فعالیت های مسسونگون در رشتههای مختلف تقلیل پیدا کرد. ولو اینکه کمبود مبلغ بودجه را میتوان تا حدود زیادی در این امر دخیل دانست؛ اما اکثر رشتههای حذف شده برای سرپا ماندن، نیازی به صرف هزینه چندان چشمگیری نداشتند.
فوتبال و والیبال نقطه عطف و پس از فوتسال کانون اصلی توجه به مسسونگون بودند. اما در حالحاضر نه فوتبالِ مس حال و روز خوشی دارد و نه والیبالش.
درحالی که کمتر از ۴۰ روز به آغاز لیگ دسته اول فوتبال زمان باقی است؛ خبری از تیم فوتبال مسسونگون نیست. فوتبال مس به قدری سوت و کور است که گویی کلاً تیمی وجود نداشته است.
تیمی که اخیراً اخبار وجود جادو جنبل در آن بیداد میکرد و فصل گذشته را با ۴۳ امتیاز در رتبه دهم جدول لیگ آزادگان به پایان برد.
به گزارش ایسنا، والیبالِ مسسونگون روز های درمندتری را سپری میکند. آنها اکثر ستارههایشان را از دست دادهاند و در فاصله کمتر از ۲ ماه مانده به آغاز رقابتهای لیگ دسته اول در بلاتکلیفی مطلق به سر میبرند.
تیم والیبال مسسونگون فصل گذشته عملکرد کمنظیری در لیگ دسته اول داشت. آنها تا یک قدمی لیگبرتر پیش رفتند و در نهایت در مرحله نیمه نهایی مغلوب مهرگان نور شدند.
البته اخیراً اخباری مبنی بر انتقال سهمیه لیگبرتری مس رفسنجان به مسسونگون ورزقان به گوش میرسید که در صورت تداوم بلاتکلیفی سونگونیها، این اتفاق هم بعید الوقوع به نظر میرسد.
علاوه بر فوتبال و والیبال اکثر رشتههای این مجموعه ناپدید شدهاند. رشتههایی که احتمالاً با مبالغی نه چندان هنگفت میتوانستند به حیات خود ادامه دهند.
حالا باید دید بلاتکلیفی تیمهای مسسونگون ورزقان تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. آیا واژه انحلال مقابل نام این تیمها قرار خواهد گرفت یا آیندهای روشن در پیش است؟
انتهای پیام
نظرات