• پنجشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403042818374
  • خبرنگار : 50232

پناه آوردن یک روباه به ساختمان پایش تالاب بامدژ در پی گرما

پناه آوردن یک روباه به ساختمان پایش تالاب بامدژ در پی گرما

ایسنا/خوزستان مسئول مرکز پایش تالاب بامدژ از پناه آوردن یک قلاده روباه به ساختمان مرکز پایش این تالاب در پی گرمای شدید هوا خبر داد.

احمد فریسات در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به افزایش دما در چند روز اخیر، یک قلاده روباه برای فرار از گرمای هوا به خنکای درختان کاشته شده در محوطه ساختمان مرکز بامدژ پناه آورده است.

وی افزود: در تالاب بامدژ حدود ۴۰ گونه جانوری زیست می‌کنند که یکی از این جانوران گونه روباه و از تیره سگ‌سانان است. 

پناه آوردن یک روباه به ساختمان پایش تالاب بامدژ در پی گرما

فریسات گفت: نکته جالب در خصوص این روباه این است که علیرغم هدایت آن به سمت در ورودی و باز گذاشتن در، این روباه حاضر به ترک ساختمان نیست. اینجا است که می‌شود درک کرد شغل محیط‌بانی علیرغم مخاطرات و سختی‌های آن، چه اندازه زیبا است؛ همین حس زیبا که محیط ‌بان به چشم می‌بیند که با این شغل می‌تواند حامی و پناه مخلوقات زیبای خداوند جهان‌آفرین باشد و چه بسا خود این مخلوقات الهی و جانوران به واسطه حس ششم خود این احساس را نسبت به حامیان خود یعنی محیط‌بانان دارند.

وی بیان کرد: به دلیل همین احساس متقابل، در مواردی مشاهده می‌شود که جانوران و پرندگان با روش‌های متفاوت به پاسگاه‌ها و مراکز محیط زیست پناه می‌آورند. 

به گزارش ایسنا، تالاب بامدژ یکی از تالاب‌های استان خوزستان و در محدوده اهواز واقع است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۲۹ ۱۵:۳۱

بندگان خدا دست بر طبیعت خداوند برده اند که این جانوران بی گناه سرنوشتشان کاملآ عوض شده. سدهای کشور باعث شده که تمام چشمه ها و آبهای زیر زمین خشک شود و گونه های انواع گیاهان و درختان خشک شده اند و محبورند به جایی که هم آب هست و سبزه زار و درخت پناه بیاورند. در غیر اینصورت هیچ حیوانی به انسان پناه نمی آورد.

avatar
۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۰:۰۶

واقعا مصرف بی رویه آب مردم و دیر رسیدن اداره آب و فاضلاب به ترکیدگی لوله ها باعث و بانی این مشکلات برای طبیعت و حیوانات است.