• پنجشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403042818191
  • خبرنگار : 50567

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم خبر داد؛

هشدار جدی مربوط به پشه آئدس در شهرستان قشم

هشدار جدی مربوط به پشه آئدس در شهرستان قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم با اشاره به اینکه یکی از مناطق آلوده به پشه آئدس در استان هرمزگان این شهرستان می‌باشد، گفت: از قشموندان خواستاریم تا هشدارهای مربوط به این مساله را جدی بگیرند.

 یاسر مرادی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم اظهار داشت: کلید طلایی مبارزه با پشه آئدس از بین بردن زیستگاه این حشره است.

وی تاکید کرد: از بین بردن آب‌های راکد مانند آب زیر کولر، ظرف آب زیر گلدان، ذخایر آب در منازل، باغ‌ها و طرح ساختمانی، چاله‌های آسانسور در ساختمان‌های درحال ساخت، زباله‌های خانگی و ضایعات، برکه‌های آب، پساب‌های خانگی که در سطح محلات رها شده است، جمع آوری لاستیک‌های فرسوده و وارنه کردن قایق های بلااستفاده از اقدامات ضروری و حیاتی است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قشم با بیان اینکه گزش پشه به تنهایی منجر به بروز بیماری تب دنگی نمی‌شود ،بیان داشت: مردم نباید از گزش پشه آیدس دچار هراس شوند، بلکه با اقداماتی مانند بهسازی و پاکسازی محیط نسبت به کنترل وفور این پشه همکاری کنند.

وی با تاکید بر از بین بردن آبهای راکد و بهسازی محیط، تصریح کرد: مقابله با پشه آئدس و بیماری‌های ناشی از آن نیازمند عزم جدی و همکاری بین بخشی دستگاه‌هاست و تنها بر عهده مجموعه بهداشت و درمان نبوده و باید دیگر ارگانها همچون شهرداری نیز در این بخش وارد عمل شده و بهسازی محیط را با جدیت بیشتری انجام دهند.

دکتر مرادی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای بهداشتی ،خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پشه آئدس، روزگرد است و روزها نیش می‌زند، افراد به ویژه کسانی که به خارج از کشور سفر می‌کنند باید مراقبت بوده و با پوشیدن لباس‌های آستین بلند تا حد ممکن بدن را بپوشانند و برای دیگر قسمت‌ها که قابلیت پوشاندن ندارند هم از مواد دافع حشرات استفاده کنند.

به گزارش ایسنا؛ متاسفانه خطر گزش توسط پشه آئدس و بیماری‌های منتقله از آن در مناطق مرزی همچون قشم با توجه به موقعیت جغرافیایی آن و همسایگی با کشورهای درگیر با این پشه، بسیار بالا است.

براساس آمارهای ارایه شده بیش از 140 کشور و بیش از 5 میلیارد از مردم جهان در معرض خطر گزش پشه و یا ابتلا به بیماری ناشی از آئدس قرار دارند و این خطری بسیار جدی است.

ورود لاستیک‌های مستعمل و بلااستفاده در سطح شهر، قایق‌های فرسوده، آب‌های راکد، نی‌های بامبوی وارداتی، کالاها و اجناس وارد شده از کشورهای آلوده از طریق کشتی و هواپیما از جمله راه‌های انتقال و ورود این پشه به مناطق مرزی همچون قشم است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha