• یکشنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403042416134
  • خبرنگار : 71299

مدیرعامل آبفا استان:

کیفیت آب شرب تصفیه‌خانه‌های ایلام به‌صورت مستمر پایش می‌شود

کیفیت آب شرب تصفیه‌خانه‌های ایلام به‌صورت مستمر پایش می‌شود

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: کیفیت آب شرب و پساب خروجی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در ۱۱ واحد آزمایشگاهی این استان به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرد.

«محمد محمدی» در این خصوص  اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های کنترل کیفیت و بهداشت آب شرب، آزمایشگاه‌های شرکت آب و فاضلاب هستند.

وی افزود: آب برای آن‌که قابلیت شرب داشته باشد باید ویژگی‌های آن با استانداردهای ملی فیزیکی و شیمیایی (۱۰۵۳) و همچنین میکروبی (۱۰۱۱) مقایسه شود تا اطمینان حاصل شود خطری از این بابت سلامت مصرف کنندگان را تهدید نمی‌کند.

مدیر عامل آبفای استان ایلام خاطرنشان کرد: این وظیفه مهم یعنی شناسایی و تعیین مقدار عامل‌های فیریکی و شیمیایی و همچنین باکتریولوژی آب از طریق آزمایشگاه های آب انجام می‌شود.

محمدی گفت: واحد آزمایشگاه آب شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که شامل آزمایشگاه‌های باکتریولوژی، بیولوژی، فیزیکی و شیمیایی، ریزآلاینده آلی و ریزآلاینده معدنی است.

مدیر عامل آبفای استان عنوان کرد: در حال حاضر در  شرکت آب و فاضلاب استان ایلام آزمایشگاه آب در بخش‌های مختلف وظیفه کنترل کیفیت و بهداشت آب را بر عهده دارند و همکاران ما با پست سازمانی کارشناس و کارشناس مسئول در آزمایشگاه‌های آب و فاضلاب در رشته‌های میکروبیولوژی، بهداشت محیط و شیمی در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حال خدمت هستند.

وی افزود: در سال های اخیر توجه بسیار خوبی به مقوله انجام آزمون‌ها بر اساس استاندارد بین‌المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاه ها (ایزو ۱۷۰۲۵) نموده است و نتایج آزمون‌های انجام شده در این آزمایشگاه‌ها از دقت و صحت بسیار خوبی برخوردار است، که آزمایشگاه مرکزی شرکت گواهی نامه استاندارد ۲۰۱۷ ISO ۱۷۰۲۵- از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور وگواهی‌نامه آزمایشگاه معتمد را از سازمان حفاظت محیط زیست کشور دریافت کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفای استان ایلام، محمدی اضافه کرد: در حال حاضر آزمایشگاه مرکزی شرکت، اصول استاندارد ۲۰۱۷ISO ۱۷۰۲۵- را پیاده سازی کرده است که از جمله مزایای پیاده‌ سازی استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ اثبات صلاحیت فنی آزمایشگاه، الزام به استفاده از روش‌های استاندارد، قابلیت کسب اعتماد بین مشتریان در سطح ملی و بین‌المللی، پذیرش نتایج آزمایشگاه در سطح بین‌المللی، افزایش انگیزه و رضایت کارکنان آزمایشگاه و کاهش هزینه‌های مرتبط با شکایات مشترکان و تکرار تست‌ها برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha