رضا شیردره شنبه ۲۳ تیر ماه در شورای اداری شهرستان ملایر به ۳۳۰۴ دستگاه پست توزیع، ۱۲۷۴ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۱۸۷۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط در سطح شهرستان اشاره و اظهار کرد: با استفاده از این تأسیسات حدود ۱۳۸ هزار مشترک را در ۲۰۸ روستا و هفت شهر شهرستان تامین برق میکنیم.
وی ادامه داد: افزایش تعداد خروجیهای فشار متوسط از ۴۵ شبکه در ابتدای سال ۱۴۰۰ به ۵۰ شبکه، نصب ۲۸۰ دستگاه پست توزیع جدید در شبکههای توزیع برق شهرستان، احداث ۱۱۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط جدید، احداث ۶۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف جدید و نصب ۵۰ دستگاه انواع چیتهای قدرت با هدف تامین برق پایدار مشترکین از جمله اقدامات توزیع برق شهرستان طی سه سال اخیر بوده است.
شیردره به افتتاح ساختمان دیسپاچینگ جنوب استان در هفته دولت اشاره و اظهار کرد: ساختمان برق شهر زنگنه با زیربنای ۳۰۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۴ و نیم میلیارد تومان در حال احداث است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، ۵۸۵۰ دستگاه چراغ در سطح شهرستان نصب شده است، گفت: در حوزه اصلاح و بهینه سازی ۳۸۸ کیلومتر از شبکه های توزیع برق نسبی فرسوده شهری و روستایی تبدیل به کابل خودنگه دار شدند و میانگین کابل خودنگهدار در شهرستان از ۳۸ درصد در پایان سال ۱۳۹۹، به ۶۰ درصد افزایش یافته است و عملیات اجرایی کابل خودنگهدار شهر سامن نیز از هفته آینده آغاز میشود.
مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان ملایر اصلاح ۷۰ پست عمومی بصورت کامل به ویژه پستهای روستایی، مقاوم سازی ۸۵۳ پایه فرسوده فشار متوسط و تامین برق ۸۸۱۱ مشترک جدید را از دیگر اقدامات شبکه توزیع برق شهرستان طی سه سال اخیر برشمرد و افزود: ۲۵ میلیارد تومان از اعتبارات داخلی شرکت توزیع برای اصلاح شبکههای مناطق بازآفرینی شهری از جمله امامزاده عبدالله و شهید رزینی هزینه شد.
نرخ افت سطح آبهای زیرزمینی در انتهای سال آبی اخیر کمتر شده است
مدیر امور منابع آب شهرستان ملایر نیز با بیان اینکه شاهد نرخ افت کمتر سطح آب زیرزمینی در انتهای سال آبی اخیر هستیم، گفت: طی سه سال گذشته با انسداد ۱۸۰ حلقه چاه آب غیرمجاز در مصرف ۱۱ میلیون متر مکعب آب زیرزمینی صرفهجویی شد.
مهدی تاج آبادی تسریع در فرایند نصب کنتور هوشمند و تجهیز بیش از ۵۰ درصد چاههای قابل بهرهبرداری شهرستان به کنتور هوشمند، پلمپ و غیرفعال شدن ۱۰ کارگاه تولید ادوات حفاری غیرمجاز با مساعدت دستگاه قضائی و تعیین تکلیف ۶۴۴ حلقه چاه در سطح شهرستان را از جمله اقدمات امور منابع آب شهرستان در دولت سیزدهم برشمرد.
تاج آبادی از اخذ سند مالکیت برای حریم و بستر رودخانهها به میزان ۶۱۲ هکتار، اخذ سند تک برگ برای اراضی سد کلان به مساحت ۳۵۰ هکتار و رفع تصرف بستر و حریم رودخانهها به مساحت یک هکتار طی سه سال اخیر خبر داد و افزود: حق آبه زیست محیطی سد کلان پس از چند سال رهاسازی شد و با عقد قرار داد، حق آبه روستاهای پایین دست سد از جمله رضوانکده تامین شد.
وی به تامین آب صنایع وابسته به کشاورزی از جمله گلخانهها و اراضی تحت شرب چاههای کشاورزی و تامین آب صنایع بزرگ از محل صرفهجویی و تبادل بخشی سفره آب زیرزمینی اشاره کرد و خواستار تامین اعتبار خط انتقال آب کشاورزی به روستاهای پایین دست سد کلان شد تا آب با نرخ کمتر به دست کشاورزان برسد.
طی ۳۳ ماه اخیر هر ۵۰ روز یک پروژه افتتاح شده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر نیز در ادامه با بیان اینکه طی ۳۳ ماه اخیر هر ۵۰ روز یک پروژه افتتاح شده است، افزود: افتتاح مرکز ناباروری بیمارستان مهر، نصب دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) و افتتاح اورژانس بیمارستان های مهر و امام حسین(ع) را از جمله خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان شهرستان ملایر است.
دکتر کریم میرزایی به افتتاح مرکز ناباروری بیمارستان مهر اشاره و مطرح کرد: با توجه به جمعیت بالای شهرستان و طرح ملی جوانی جمعیت به تاسیس مرکز ناباروری نیاز داشتیم که این مهم در دولت سیزدهم انجام شد و در حال حاضر خدماتی مانند iui و دیگر روشهای کمک باروری در این مرکز انجام میشود.
وی ارتقای دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی، تجهیز بیمارستان خیّرساز ۹۶ تختخوابی و اخذ ماده ۲۳ برای احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی را از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در سیامین سفر استانی شهید آیتالله رئیسی به استان همدان برشمرد.
میرزایی از نصب دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) در دولت سیزدهم خبر داد و افزود: با توجه به تعداد بالای مراجعان بیماران قبلی به مرکز استان و تحمیل هزینه و اتلاف زمان بالا مرکز آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر این مشکل بیماران قلبی را حل می کند.
وی اضافه کرد: بخش آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) نیز با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
وی به اهمیت اورژانس بیمارستان مهر به جهت تخصصی بودن در پذیرش تعداد بالای مراجعان اطفال و مسمومیت و اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) به جهت مرکزیت ترومای جنوب استان اشاره و خاطرنشان کرد: اورژانس بیمارستان های مهر و امام حسین(ع) در دولت سیزدهم و در دوره شهید جمهور افتتاح شدند.
میرزایی افتتاح مرکز جامع سلامت شهر زنگنه و شبانهروزی شدن خدمات مراکز سلامت اسلامشهر آق گل و علی آباد دمق را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم برشمرد و مطرح کرد: با توجه به جمعیت بالا و فاصله زیاد شهرهای علی آباد دمق، اسلامشهر آق گل و زنگنه از مراکز درمانی شهرستان ملایر، با شبانهروزی شدن مراکز درمانی شهرهای مذکور مشکل مراجعات مردم این شهرها به مرکز شهرستان مرتفع شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر بیان کرد: با افتتاح مرکز غربالگری و درمان سرطان بیمارستان مهر، نیاز بیماران از مراجعه به مراکز درمانی همدان و پایتخت مرتفع شد.
وی از تحویل و نصب تجیهزات بیمارستانی برای بیمارستانهای شهرستان در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: بیمارستانهای ملایر به بیش از ۳۱ میلیارد تومان تجهیزات بیمارستانی جدید از جمله دستگاه ونتیلاتور مجهز شدند که کیفیت خدمات ارائه شده را بصورت چشمگیری افزایش داد.
میرزایی به افتتاح مرکز بهداشت شهری آزادی اشاره و تصریح کرد: افتتاح این پایگاه در منطقه میدان کشاورز، سبب سهولت دسترسی مردم آن منطقه به خدمات بهداشتی شد.
وی ساخت و تجهیز بخش مراقبهای ویژه نوزادان بیمارستان مهر را از دیگر اقدامات دولت شهید رئیسی در حوزه بهداشت و درمان ملایر خواند و افزود: با افزایش بیست تخت به nicu و ساخت بخش پست nicu (مراقبت های ویژه نوزادان) بیماران شهرستان ملایر از مراجعه به مرکز استان بی نیاز شدند.
میرزایی همچنین افتتاح مرکز تخصصی پاتولوژی بیمارستان مهر برای تشخیص صحیح بیماری و طی مراحل درمان را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در ملایر برشمرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر از کلنگ زنی و شروع به ساخت پایگاه پنجم شهری و اورژانس پیش بیمارستانی خبر داد و خاطرنشان کرد: با افتتاح پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شهری شماره ۵ زمان رسیدن عوامل درمانی به بیمار کم شده که در کاهش نرخ مرگ و میر موثر است.
انتهای پیام
نظرات