«حامد هاتفی» امروز شنبه ۲۳ تیرماه در نشست با خبرنگاران ضمن بیان این که بعد از وزارت بهداشت و درمان که متولی اصلی درمان در کشور است، تامین اجتماعی رتبه دوم را در این حوزه دارد، اظهار کرد: خدمات درمانی سامان تامین اجتماعی به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارائه میشود که در بخش درمان مستقیم، خدمات سازمان تامین اجتماعی به بیماران مراجعه کننده به مراکز ملکی این سازمان به صورت کاملا رایگان است.
وی در این باره افزود: استان یزد هم اکنون دارای یک بیمارستان شهدای کارگر و در تمام شهرستانها به جز دو شهرستان تازه تاسیس زارچ و مروست، براساس جمعیت دارای درمانگاه عمومی یا تخصصی است.
هاتفی خاطرنشان کرد: البته یک بیمارستان ۱۵۰ تختوابی برای بیماران سرطانی نیز ذیل تامین اجتماعی در حال ساخت است که امیدواریم تا سه سال آینده راهاندازی شود.
وی به اشاره به ارائه خدمات درمانی غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در این خصوص نیز گفت: این نوع درمان براساس قرارداد سازمان با مراکز درمانی غیرملکی تامین اجتماعی اعم از بیمارستانهای دانشگاهی، دولتی و خصوصی ارائه میشود که در مراکز دانشگاهی و دولتی ۹۰ دصد و در مراکز سرپایی ۳۰ درصد هزینهها توسط سازمان تقبل میشود.
این مسئول با بیان این که ۱۴۰۰ مرکز در استان یزد از درمان غیرمستقیم تامین اجتماعی برخوردارند، گفت: در حوزه درمان غیرمستقیم، بخشی از هزینه را تامین اجتماعی و مابقی را بیماران پرداخت میکنند.
هاتفی در بخش دیگری از سخنانش به دستاوردهای دولت شهید رئیسی در این حوزه اشاره و تصریح کرد: مراکز ملکی و بیمارستانی تامین اجتماعی استان یزد محدود و تنها یک مورد یعنی بیمارستان شهدای کارگر است، لذا در شهرستانهای تابعه یزد که از مزایای این مرکز درمانی بی بهره بودند که طی دولت سیزدهم مقرر شد با انعقاد قرادادی با دانشگاه علوم پزشکی، بیماران مراجعه کننده به مراکز دولتی در شهرستانها نیز از خدمات رایگان تامین اجتماعی در راستای عدالت در این حوزه به صورت رایگان برخوردار شوند.
وی گفت: در مرکز استان نیز با توجه به افزایش بیماریها به دنبال افزایش سن، افراد بالای ۶۵ سال درصورت مراجعه به مراکز درمانی دولتی میتوانند از خدمات رایگان برخوردار شوند.
هاتفی یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه تامین اجتماعی را مربوط به هزینههای درمان ناباروری خواند و تصریح کرد: در حوزه درمان غیرمستقیم نیز خدمات درمانی ناباروری تحت پوشش کامل تامین اجتماعی قرار گرفت به طوری که سال گذشته، ۲۸ میلیارد تومان هزینههای این حوزه در استان پرداخت شد.
وی با بیان که همچنین در دولت سیزدهم و در بخش درمان غیرمستقیم، ۱۰۷ بیماری خاص تحت پوشش تامین اجتماعی قرار گرفت و هزینههای سنگین این حوزه از دوش بیماران و خانوادههایشان برداشته شد، عنوان کرد: در سال گذشته به بیماریهای صعب العلاج با ارائه مدارک لازم بالغ بر ۶۵ میلیون تومان و جمعاً در استان ۱۲ میلیارد تومان کمک هزینه درمان پرداخت شده است.
معاون درمان تامین اجتماعی استان افزود: در مورد کودکان زیر ۷ سال که قبلاً در مراکز ملکی سازمان رایگان درمان می شدند، براساس تصمیم دولت شهید رئیسی در تمام مراکز درمانی کشور از خدمات رایگان برخوردار شدهاند.
وی از اهم اقدامات دولت سیزدهم در بخش درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی طی سه سال گذشته شامل احیای عملیات ساخت بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی برای ارائه خدمات رایگان به بیماران سرطانی در مقابل پارک کوهستان یزد که فاز اول آن با ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار تحویل و فاز دوم آن در مرحله تعیین پیمانکار است، ساخت پلی کلینیک تخصصی شهرستان مهریز که دارای پیشرفت ۹۸ درصدی است، ساخت درمانگاه در شهرستان خاتم که تاکنون ۱۴ میلیارد تومان برای ان هزینه و تا ابتدای سال آینده آماده بهره برداری خواهد شد و و نیز ایجاد درمانگاه مجاور بیمارستان شهدای کارگر به وسعت ۵ هزارمترمربع که امیدواریم تا پایان سال مورد بهربرداری قرار گیرد، ذکر کرد.
هاتفی در پایان نیز اعلام کرد: طی سال گذشته تنها در بیمارستان شهدای کارگر یزد تعداد ۲۵ هزار نفر بستری، بیش از ۱۳ هزار عمل جراحی انجام و افزون بر بیش از ۱۲ میلیون بسته خدماتی به مراجعین این بیمارستان ارائه شده است.
انتهای پیام
نظرات