به گزارش ایسنا، به گفته اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، استقرار این تسلیحات به منظور بازدارندگی هستند.
به نقل از خبرگزاری تاس، شولتس در نشست خبری با فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن همچنین گفت: «آنچه که همواره مایه نگرانی است نیاز به چنین تسلیحاتی برای اجتناب از جنگ است.»
وی بار دیگر تاکید کرد که آلمان به شکلی که اجتناب از تقابل و رویارویی مستقیم با روسیه باشد به اوکراین سلاح میدهد.
صدراعظم آلمان افزود: «ما درباره تصمیمات نشست اخیر ناتو شفاف و واضح هستیم. تصمیمی درباره اینکه منابع تسلیحاتی یا گزینههایی برای استفاده از تسلیحات که بتواند جنگ روسیه علیه اوکراین را به جنگ روسیه علیه ناتو تبدیل کند، وجود ندارد اما واضح است که تصمیماتی که ما در اینجا میگیریم همیشه با هدف تضمین امنیت آلمان و اتئلاف ناتو است.»
صدراعظم آلمان ادامه داد: «این بدان معناست که ما به قدر کافی قوی هستیم و اقداماتی کافی و درست انجام میدهیم. این شامل ظرفیتهای بازدارندگی و دفاع هوایی است.»
واشنگتن و برلین در بیانیهای مشترک در ۱۰ ژوئیه اعلام کردند که ایالات متحده در سال ۲۰۲۶ استقرار قابلیتهای شلیکهای دوربرد را در آلمان آغاز خواهد کرد که برد قابل توجهی نسبت به دفاع هوایی کنونی مستقر در اروپا دارند.
در این میان آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا خاطرنشان کرد که چنین طرحهایی احتمال رقابتهای موشکی را افزایش میدهد و میتواند به تشدید کنترل نشده منجر شود.
انتهای پیام
نظرات