دکتر حبیب غزنوی امروز جمعه در نشست با مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی و مشارکت خوب نیکوکاران و انسانهای پاک نهادی که قدم در کار نیک و بازگشت صحت به جان بیماران می گذارند افزود: در بحث پروژههای ساخته شده توسط خیرین باید ساز و کار مناسبی جهت نگهداشت و ارائه خدمات به مردم در آن طرح ریزی شود.
وی گفت؛ در برخی پروژهها مانند همراه سرا، به دلیل مشکلات در تامین نیروی خدمه متاسفانه شرایط خوبی حاکم نیست.
وی همچنین به مشارکت خوب و فعالانه بنیاد مستضعفان، بنیاد حاسب و بنیاد برکت در طرحهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اشاره کرد و گفت: باید از فرصت موجود در جهت افزایش سطح دسترسی مردم به خدمات به خوبی بهره گرفت.
وی همچنین بر مکان یابی در فضاهای موجود دانشگاه جهت استقرار سمنهای سلامت، تاکید کرد.
دکتر غزنوی همچنین گفت؛ با هدف انسجام در برنامه ریزی لازم است تا برنامههای خیرین و اردوهای جهادی توسط مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه انجام شود.
احمد بامری مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت نیز در این نشست با اشاره به اینکه حوزه خیرین و سازمان های مردم نهاد همچون بال برای پرواز دانشگاه محسوب می شود گفت: در حال حاضر ۱۵ پروژه با مشارکت خیرین سلامت در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه در حال احداث است.
وی ادامه داد: به همت خیرین سلامت ۵۱ پروژه نیز در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه با صرف بیش از ۶۳ میلیارد تومان هزینه به پایان رسیده است.
وی با اشاره به اینکه موسسات خیریه، تشکل ها و سمن ها ۴۲ میلیارد تومان در سه سال گذشته برای حمایت از بیماران و در حوزه درمان هزینه کرده اند افزود: افق روشنی را در ارتقاء مشارکت گروه های جهادی برای ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به مردم متصور هستیم.
وی همچنین بر تعامل و همراهی و همکاری تمام واحدها جهت برنامه ریزی یکپارچه از طریق حوزه خیرین سلامت دانشگاه تاکید کرد.
در این جلسه در خصوص ضرورت های موجود جهت مشارکت خیرین بحث و تبادل نظر شد.
شهرهای زاهدان، خاش، میرجاوه، سراوان، سیب و سوران و گلشن زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هستند.
انتهای پیام
نظرات