آیتالله رسول فلاحتی امروز، ۱۹ تیرماه در نشست ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت حضرت مهدی موعود(عج)، با بیان اینکه امام حسین(ع) برای حفظ و احیای دین خدا قیام کرد، گفت: اذان یکی از شعائر الهی است که باید از گلدستههای مساجد پخش شود و این سنت از دیرباز و صدر اسلام رواج داشته که در اوقات شرعی، اذان از مساجد پخش میشد تا مؤمنین و مؤمنات برای اقامه نماز اطلاع یافته و حضور پیدا کنند.
وی با تأکید بر لزوم پخش سه وعده اذان از مساجد در استان افزود: اذان در اسلام مقدمه اقامه نماز است و جنبه اعلامی دارد و کسی که اذان را میشنود، مثل این است که مژده وصل و اجازه ورود به حریم ذکر و یاد خدا را یافته است، به همین دلیل این آوای نیکو یکی از عوامل باز دارنده افراد از گناه و بدی است و تأثیر افزونتر این عمل در ایجاد تحول در جوامعی دیده میشود که این کلمات پرمعنا را میشنوند.
امام جمعه رشت با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز و نمازگزار در اسلام اظهار کرد: نماز یک فریضه مهم و اصلی در دین اسلام است که به عنوان دومین رکن اسلام به شمار میرود و جمهوری اسلامی برای فرهنگ سازی مقوله نماز در جامعه تلاش بسیاری دارد.
آیتالله فلاحتی گفت: در احادیث آمده از ائمه اطهار(ع) متوجه میشویم که نماز نقش ستون را در بنای اسلام ایفا میکند و بدون آن اسلام نمیتواند پایدار بماند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به وقایع روز عاشورا و اهمیت اقامه نماز آن بیان کرد: امام حسین(ع)، حتی در روز عاشورا نماز اول وقت برگزار و تأکید کرد اگر دین ندارید آزاده باشید.
وی برجستهترین اثر نماز، را رسیدن به آرامش روحی و روانی دانست و گفت: نماز یاد خدا را در دل زنده میکند و یاد خدا ریشه تمام خوبیها و زیباییهاست که باعث آرامش دل میشود.
آیتالله فلاحتی یادآور شد: یکی از اهداف مهم امام حسین(ع) در قیام عاشورا، اقامه احکام الهی و دستورات دین مبین اسلام بود که اقامه نماز در نهضت حضرت سیدالشهدا(ع) نمایانگر همین امر است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز همواره بر اهمیت نماز تأکید میکنند، افزود: رهبر انقلاب بهخصوص قشر جوان را بر انجام این فریضه الهی توصیه مینمایند. مهدویت از مفاهیمی است که در طول تاریخ همواره راه نجات از ظلم و ستم بوده، چرا که عدالت مهدوی اقتضا میکند که مسلمانان در برابر ظلم و ستم ایستادگی کنند.
وی با بیان اینکه یاران امام زمان(عج) هرگز مستحبات را ترک نمیکنند و مکروهات را انجام نمیدهند، تصریح کرد: ما برای پی بردن به این اندیشه نیازمندیم تا به واکاوی مفهوم مهدویت و معانی گوناگون آن پرداخته شود. مهدویت، اندیشه و باوری است که مورد پذیرش و اعتقاد همه مسلمان بوده و به عنوان یک حقیقت دینی و اسلامی قلمداد میشود.
انتهای پیام
نظرات