• سه‌شنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1403041913131
  • خبرنگار : 71533

نادری‌شریف: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع تنها تولیدکننده باتری لیتیومی در ایران است

نادری‌شریف: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع تنها تولیدکننده باتری لیتیومی در ایران است

مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع گفت: باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیاست که باید به سمت آن حرکت کنیم چون توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

به گزارش ایسنا، افشین نادری شریف در «همایش بین‌المللی و ملی باتری لیتیومی» که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بزرگترین تولیدکننده باتری‌های خودرویی، صنعتی و تنها تولیدکننده باتری‌های لیتیومی در کشور است که طیف گسترده محصولات آن ۴۵۰۰ باتری در ابعاد، اندازه و کاربری‌های مختلف تجاری، نظامی، صنعتی، نیروگاهی، دریایی، فضایی را در برمی‌گیرد.

مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (توان) اولین مجموعه‌ای در کشور است که نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده است و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و حفظ محیط زیست استفاده کرده است. استفاده و تکیه بر سوخت‌های فسیلی باعث عقب‌ماندگی کشور در حوزه تولید انرژی و فناوری‌های وابسته شده است. باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیاست که باید به سمتش حرکت کنیم چون توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با بیان اینکه تهیه و تدوین نقشه راه برای توسعه فناوری‌های مرتبط با ذخیره‌سازها با چگالی انرژی بالا، مانند باتری‌های لیتیومی بسیار حیاتی است، اظهار کرد: در این مسیر باید برنامه‌ریزی کامل در راستای تامین زنجیره ارزش این حوزه از معدن تا بازیافت انجام شود و این مهم نیازمند حمایت دستگاه‌های مسئول و جلوگیری از خروج باتری‌های فرسوده لیتیومی از کشور است.

معاون وزیر دفاع یادآور شد: کار روی معادن و شورآبه‌ها برای توسعه فناوری استخراج، فراوری مواد پایه باتری‌های لیتیومی و اقتصادی نمودن صنعت استحصال بسیار ضروری است. ایجاد مرکز تحقیق و توسعه و نوآوری در کل زنجیره ارزش صنعت و همچنین تولید مواد پایه، سل و پک باتری‌های لیتیومی و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی می‌تواند در پیشرفت هرچه سریع‌تر این حوزه کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha