• دوشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403041812561
  • منبع : سازمان دامپزشکی

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی هستند.

به گزارش ایسنا، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری  را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.
 
سازمان دامپزشکی از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
 
 ۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.
 
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
 
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنندد.
 
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
 
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
 
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
 
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha