قنبر نارویی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت مرغ در دلگان به ۵۰۰ تن در سال ارتقاء یافته است.
نارویی گفت: با سرمایهگذاری افزون بر ۷۲۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی و در راستای ارتقای ضریب خوداتکایی شهرستان به تولید گوشت مرغ، ۶ واحد جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۱۲۰هزار قطعه در هر دوره در حال ساخت است.
وی تصریح کرد: برای خودکفایی شهرستان دلگان به گوشت مرغ، همچنان به احداث مرغداریهای جدید نیاز داریم.
انتهای پیام
نظرات