هادی هاشمینیا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه اولویت اول استان کشاورزی و تامین آب و محیطزیست است، عضو این کمیسیون شدم.
وی گفت: برای داشتن آب شرب پایدار و کشاورزی صنعتی و اقتصادی نیاز است که سدهای استان تکمیل شود تا علاوه بر تامین آب موارد ذکر شده، در مهارسیلاب در فصول پربارش نیز موثر باشند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: هر سدی که نیروگاه نداشته باشد نیاز به تائیدیه کمیسیون انرژی ندارد و فقط باید تائیدیه کمیسیون آب و کشاورزی را داشته باشد؛ به عنوان نمونه سدهای معشوره و بختیاری که برقابی هستند نیاز به تائیدیه دو کمیسیون انرژی و کشاورزی و آب دارد و مابقی سدها نیازمند تائیدیه کمیسیون کشاورزی و آب است.
هاشمینیا بیان کرد: همه تلاشمان این است که مجوز ماده ۲۳ سدهایی که در استان فاقد این مجوز هستند را اخذ کنیم؛ به عنوان نمونه سد معشوره فاقد این مجوز است و برخلاف ادعای نمایندگان ادوار گذشته، در حال حاضر فقط هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد و و تنها فرازبند و تونل انحرافی آن ایجاد شده است.
وی افزود: لرستان سرزمین پرآب کشور پس از استانهای ساحلی شمال محسوب میشود و این درحالیست که اکنون با مشکل آبی مواجه است و ضرورت دارد همه نمایندگان استان نسبت به حل این مساله حیاتی اهتمام ویژه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات