• شنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403041611185
  • خبرنگار : 30057

نگرانی شرکت‌ها از عدم مداومت اجرای قانون

نگرانی شرکت‌ها از عدم مداومت اجرای قانون

رئیس کمیسیون کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی با اشاره به برخی از مشوق‌های قانونی، گفت: تلاش ما بر این است که شرکت‌ها بتوانند از مزایای قانون جهش تولید دانش‌بنیان بهره‌مند شوند، ولی بسیاری از شرکت‌ها این نگرانی را دارند که اجرای آیین‌نامه‌ها و بندهای قانونی مداومت نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، سید محسن میرصدری امروز در اختتامیه هشتمین جایزه مدیریت فناوری و نوآوری، مهاجرت نخبگان و فناوران و پوشش بیمه مسؤولیت و رقابت پذیر نشدن شرکت‌ها را از جمله چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: در برخی موارد. شاهد رقابت خصولتی‌ها و دولتی‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم، ضمن آن‌که برای صدور گواهی انطباق در خیلی از زمینه‌ها زیر ساخت‌های لازم را نداریم.

وی افزود: ما برای رفع این چالش‌ها ۴ دسته راهکار در زمینه‌های قوانین و سیاست‌گذاری، توانمندسازی، شبکه‌سازی و توسعه بازار و صادرات ارائه کردیم. در حوزه پایش قوانین، حداکثر تلاش خود را کردیم که شرکت‌ها بتوانند از مزایای قانون جهش تولید دانش‌بنیان بهره‌مند شوند، ولی بسیاری از شرکت‌ها این نگرانی را دارند که اجرای آیین‌نامه‌ها و بندهای قانونی مداومت نداشته باشند.

میرصدری، نمونه این امتیازات قانونی را بند ب ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان عنوان کرد و یادآور شد: در این بند تاکید بر امتیازات تحقیق و توسعه دارد و شرکت‌هایی که در بخش تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند، به همان میزان از مالیات آنها کسر می‌شود.

رئیس کمسیون کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی به ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در این ماده بر ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر و خرید تضمینی این نیروگاه‌ها تاکید شده است.

وی با اشاره به راهکارهای توانمندسازی شرکت‌ها از سوی اتاق بازرگانی، گفت: برای بهره‌مندی شرکت‌ها از مزایای ماده ۱۱ با توافقات صورت گرفته با معاونت علمی، دوره‌های توانمندسازی در استان‌ها را برگزار کردیم، ولی خیلی از شرکت ها از آن استقبال نکردند که دلیل آن بی اعتمادی آنها است.

میرصدری تاکید کرد: تلاش ما در به هم رسانی شرکت‌ها است. پیوست شرکت‌های کوچک به شرکت‌های بزرگ موجب تولید محصولات رقابت‌پذیر خواهد شد و در کاهش هزینه‌های تولید این شرکت‌ها کمک خواهد شد.

وی تاکید کرد: توانمند شدن شرکت‌ها موجب می‌شود که نخبگان در کشور ماندگار شوند و به جای مهاجرت آنها، محصولات رقابت‌پذیر آنها صادر شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha