• شنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403041611180
  • خبرنگار : 30057

با اعلام نتایج هشتمین جایزه مدیریت فناوری

۲ شرکت، تندیس سیمین و برنزی دریافت کردند و یک شرکت تک ستاره شد

۲ شرکت، تندیس سیمین و برنزی دریافت کردند و یک شرکت تک ستاره شد

هشتمین جایزه مدیریت فناوری و نوآوری در حالی به ایستگاه آخر رسید که دو شرکت برای اولین بار موفق به دریافت تندیس سیمین و برنزی و یک شرکت موفق به کسب سطح شایستگی تک ستاره شدند و ۵ شرکت نیز حائز دریافت سطح توانمندی تک ستاره شدند.

به گزارش ایسنا، جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران و با همکاری ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود. برترین‌های هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری با حضور معاون علمی رئیس‌‎جمهور و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تقدیر شدند.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور در حاشیه این مراسم با بیان این‌که فناوری، نوآوری و لزوم نفوذ فناوری‌های جدید در صنعت این کشور به یک موضوع بسیار جدی در کشور تبدیل شده است، افزود: این جایزه که هشتمین دوره آن برگزار شده است، اهداف فرهنگ‌سازی، آموزش و آماده سازی مدیران کلان را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به توسعه تعامل میان دانش‌بنیان‌ها و صنایع بزرگ به عنوان یک دستاورد مهم زیست‌بوم فناوری و نوآوری، اظهار کرد: یک جریان خیلی خوب بین شرکت‌های دانش بنیان و صنایع بزرگ کشور شکل گرفته است و شاهد پیوند میان نوآوری و فناوری دانش‌بنیان‌ها با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های بزرگ صنعت هستیم.

دهقانی فیروزآبادی با بیان این‌که در هشتمین دوره جایزه مدیریت فناوری و نوآوری، شرکت‌ها و صنایع بزرگ این کشور نقش آفرینی کرده‌اند، افزود: در این جایزه صنعت فولاد، اپراتورهای همراه، شرکت‌های بزرگ صنعت پتروشیمی کشور که موفق شدند در زنجیره ارزش خود، از نوآوری و فناوری دانش‌بنیان‌ها بهره ببرند، حضور خوبی داشتند، اتفاقی که ضمن کمک به توسعه کشور، فرهنگ‌سازی خوبی به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، هدف از برگزاری این رویداد، ارائه یک مدل بلوغ برای ارتقاء قابلیت‌های فناوری و نوآوری در سازمان‌ها است تا بتوانند با شناخت چالش‌های خود در هر مرحله، گام‌هایی به‌سوی رقابت‌پذیری پایدار بردارند.

این مدل در جهت ارزیابی عناصر نظام ملی نوآوری و طراحی اکوسیستم مناسب برای توسعه فناوری و نوآوری در کشور طراحی شده است. تاکنون ۷ دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت برگزار شده است.

شاخص‌های ارزیابی به این شرح است: 

* اثر کلان: افزایش توان ملی از توسعه فناوری و نوآوری 

* نتیجه کلان: افزایش توان بنگاه‌ها و سازمان‌ها از توسعه فناوری و نوآوری

* خروجی کلان: ایجاد انگیزه و محرک برای بنگاه‌ها و سازمان‌ها در زمینه توسعه فناوری و نوآوری

* خروجی خرد: ارزیابی و رتبه‌بندی بنگاه‌ها و سازمان‌ها در زمینه توانمندی‌ها و عملکرد فناورانه و نوآورانه

* تاثیر فرایندی: تاثیر فرایندی و یادگیری بتگاه‌ها در زمینه توسعه فناوری و نوآوری

* اثر قابلیت‌ساز 

*افزایش توان سازمان در حوزه فناوری و نوآوری

* شناخت موانع ارتقای توان رقابت‌پذیری سازمان از منظر فناوری و نوآوری، ارتقای یادگیری و دانش سازمان در زمینه مدیریت فناوری و نوآوری، شکل گیری الگویی برای سازمان جهت افزایش قابلیت‌های فناورانه، شکل‌گیری زمینه مقایسه عملکرد سازمان با سایر سازمان‌ها و رقبا و ایجاد مزیت رقابتی برای سازمان از مزایای حضور سازمان‌ها در این رویداد به شمار می‌رود.

در این رویداد یک بنگاه حائز دریافت تندیس سیمین از سطح رقابت‌پذیری جایزه و یک بنگاه حائز امتیاز دریافت تندیس برنزی شدند.  

سایر برگزیدگان:

۴ شرکت در سطح شایستگی قرار گرفتند که به این شرح است:

سطح شایستگی دو ستاره ۳ شرکت

سطح شایستگی تک ستاره یک شرکت

همچنین ۱۱ شرکت در سطح توانمندی انتخاب شدند که به این شرح است:

سطح توانمندی ۳ ستاره، ۲ شرکت

سطح توانمندی ۲ ستاره، ۴ شرکت

توانمندی تک ستاره، ۵ شرکت 

همچنین ۱۱ شرکت حائز شرایط اولیه لازم برای دریافت لوح تعهد شناسایی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha