به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی «نابودی» جنبش حماس را در کنار بازگرداندن اسرای صهیونیست و «نابودی» مقاومت فلسطین، به عنوان یکی از اهداف جنگ علیه نوار غزه تعیین کرد، همزمان درگیریها در طول ۹ ماه گذشته با تجهیزات نظامی و جزئیات متفاوتی ادامه دارند.
رژیم صهیونیستی در طول ۹ ماه گذشته ترور تعدادی از کادر دولتی نوار غزه به ویژه آن دسته از مسؤولان شاغل در دستگاههای امنیتی و پلیس و نیز بازداشت تعداد دیگری از کادر پزشکی چه در جریان یورشهای زمینی و چه در ایستهای بازرسی ایجاد شده در مرکز نوار غزه را اعلام کرد.
ترور کادر دولتی در غزه
در حالی که ترور کادر دولتی در غزه شامل حال مسؤولان بخشهای مختلف میشود اما این ترورها بر سران دستگاههای پلیس و مسؤولان رده میانی و ارشد متمرکز است و این رژیم ترورها را آشکارا اعلام میکند.
ترور کادر دولتی در غزه و بیانیههای آشکار تلآویو در این خصوص، نشاندهنده تمایل به ایجاد آشوب و از بین بردن هرگونه هویت فلسطینی است که بتواند مسؤولیت مدیریت غزه را در مرحله کنونی و یا پس از پایان جنگ به دست بگیرد. همزمان در محافل اسرائیلی درباره طرح روز پس از اتمام جنگ صحبت میشود اما گروههای فلسطینی و به طور مشخص جنبش حماس با همکاری عشایر فلسطینی در بسیاری از مناطق، کمیتههای مردمی را تشکیل داد، با وجود اینکه کمیتههای یاد شده محدود بودند اما جنبش سعی کرد خلأ موجود را از بین ببرد.
تاکنون آمارهای رسمی و دقیقی درباره ترور کادر دولتی در غزه و حجم این ترورها و نیز بازداشتهای انجام شده در مورد آنها منتشر نشده است اما با توجه به اینکه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف نوار غزه گسترده بود، تعداد آنها به صدها مورد میرسد و اشغالگران خودروها و خانههای آن دسته از نیروهای پلیسی را که مسؤول تامین امنیت کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه بودند، بارها هدف قرار دادند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل ماه گذشته اعلام کرد که رژیم اشغالگر مانع از فعالیت نیروهای پلیس شده و از همکاری با سازمان ملل برای تامین امنیت ارسال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه خودداری میکند.
رژیم اشغالگر علاوه بر نیروهای پلیس، پیش از این ترورهایی را علیه روسای شوراهای محلی و شهرداریها انجام داد که از جمله آنها «ایاد مغاری» رئیس شورای شهر النصیرات، «حاتم الغمری» رئیس شورای شهر المغازی و دیگر مسؤولان سابق دولت غزه بود.
حملات به بخش بهداشت و درمان
«اسماعیل الثوابته» مدیرکل دفتر اطلاعرسانی دولت غزه درباره ترور کادر دولتی به «العربی الجدید» گفت: اشغالگران از زمان آغاز جنگ صدها تن از کادر دولتی در بخشهای مختلف را ترور کردند، تمامی بخشهای دولتی از جمله بخشهای امنیتی، بهداشتی اقتصادی و حتی رسانهای هدف حملات اشغالگران قرار گرفتند، در این میان دو بخش امنیتی و بهداشتی بیشترین خسارت را از زمان آغاز جنگ متحمل شدند.
به گفته الثوابته، اشغالگران تنها از کادر بهداشت و درمان بیش از ۵۰۰ تن را ترور کرده و ۳۱۰ تن از آنها را بازداشت کردند، علاوه بر این از دیگر بخشهای دولتی نیز افرادی را ترور و یا بازداشت کردند.
این مسؤول دولت غزه اظهار کرد: رژیم اشغالگر با ترور کادر دولتی غزه و یا بازداشت آنها به دنبال ایجاد نوعی خلأ حکومتی و اداری و تثبیت آشوب در غزه است.
او افزود: با توجه به اینکه هنوز حدود ۲۵ هزار کارمند وابسته به دولت در بیت حانون تا رفح در بخشهای بهداشتی، کشاورزی، امنیتی و یا تجاری بر سر کار خود هستند، رژیم اشغالگر در تحقق اهداف خود شکست خواهد خورد.
الثوابته با تاکید بر پیامدهای منفی ترور کادر دولتی در غزه و مناطق مختلف نوار غزه به ویژه ترورهایی که در میان روسای شهرداریها انجام شد، گفت: زمانی که یک شهردار ترور میشود، این مساله بر روند کارها چه در سطح میدانی، چه داراییها و توانمندیهای شهرداری تاثیر میگذارد.
طبق برآوردهای نهادهای دولتی در نوار غزه، رژیم اشغالگر ۱۳۰ دستگاه آمبولانس را در حملات خود منهدم کرد و علاوه بر آن تخریب گستردهای به اموال دولتی همانند خودروهای نیروهای دفاع مدنی و نیروهای پلیس وارد آمده است.
انتهای پیام
نظرات