• جمعه / ۱۵ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403041510367
  • خبرنگار : 50616

مشارکت مردم؛ سربلندی نظام

حضور نمادین دهه نودی‌های آمل پای صندوق‌های رای

حضور نمادین دهه نودی‌های آمل پای صندوق‌های رای

ایسنا/مازندران نوجوانان دهه نودی شهرستان آمل هم همپای پدرومادرهای خود به صورت نمادین در پای صندوق‌های رای که برای آنها پیش‌بینی شده بود، رای خود را به صندوق انداختند.

دراین اقدام نمادین که در یکی از شعبه‌های اخذ رای درمسجد امام حسین(ع) شهرآمل صورت گرفت، با استقرار صندوق ویژه رای برای کودکان، زمینه حضور دانش آموزان و نوجوانان دهه نودی این شهرستان را درمشارکت سیاسی وتعیین سرنوشت آینده فراهم شد.

کودکان و نوجوانانی در این مرحله از زندگی خود در حال یادگیری، تمرین و آماده شدن برای مشارکت سیاسی فعال در آینده و سرنوشت کشور هستند، رفتار صحیح والدین و همراهی کودکان با والدین برای مشارکتی سرنوشت ساز در حقیقت سرمایه گذاری برای آینده همان فرزندان است.

دهه نودی‌ها پشتوانه نظام/ کودکان سرنوشت خود را نوشتند

انتخابات فرصتی است تا کودکان به افرادی فعال و انتخاب‌گر تبدیل شده و در بزرگسالی تبدیل به انسان‌های منطقی و رشد یافته شده، در نظردهی، تصمیم گیری و مشارکت سیاسی شرکت کنند.

شاید انداختن برگ رأی والدین در صندوق و رنگی کردن انگشت کودکان کار جزئی و کم اهمیتی باشد اما اولین قدم برای شرکت در بزرگترین تکلیف و مشق سیاسی است.

فرزندم باید آداب مشارکت اجتماعی و سیاسی را بیاموزد

مادر یک دختر نوجوان آملی که همراه با فرزندان خود پای صندوق رأی حاضر شده در بحث اهمیت مشارکت کودکان در انتخابات می‌گوید: فرزند ۷ ساله خود را از آن جهت همراه خود آورده‌ام تا علاوه بر اهمیت حضور، به آداب مشارکت اجتماعی و سیاسی انتخابات هم پی‌ببرد.

وی افزود: مشارکت در انتخابات یک وظیفه شرعی است و کودکان هم باید از سنین کم با اصول شرع آشنا شوند چون فردا کارزار سیاست به دست آنها داده می‌شود.

وی بیان کرد: اگر در انتخابات مشارکت همه اقشار نباشد سیاست و حکومت‌داری مغفول می‌ماند، پس حضور کودکان از آن جهت دارای اهمیت است که نظاره‌گر مشارکت در انتخابات باشند.

خانم حسنی هم که به همراه نوه خود آمده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: برای اینکه اسامی کاندیدای منتخب خود را روی برگه بنویسد نوه‌اش را آورده و با دیدن این صحنه‌ها خود هم مجاب می‌شود که در آینده بر شرکت در انتخابات ملزم شود.

انتخابات مهمترین بعد سیاسی کشور

این مادر آملی هم ادامه داد: انتخابات مهمترین بعد سیاسی کشور است که دشمن را در دست اندازی به خاک وطن ناکام می‌گذارد چون به این یقین می‌رسند که مشارکت مردم برای انقلاب تمام نشده و هنوز پابرجا است.

دهه نودی‌ها پشتوانه نظام/ کودکان سرنوشت خود را نوشتند

قادری تصریح کرد: از سن کم بچه‌ها را باید برای حضور در این مراسم‌ بیاوریم تا باعث تشویق آنها ‌شود.

حضور نمادین دهه نودی‌های آمل پای صندوق‌های رای

از دختری که همراه مادر خود حضور یافته بود دلیل آمدنش را پرسیدیم و گفت: آمده تا نحوه رأی دادن را ببیند و برای آینده بیاموزد.

وی بیان کرد: همراه با مادرش آمده و دلش می‌خواست بیاید تا در انتخابات شرکت کند، در کاری که حتی معنی آن‌را هم نمی‌دانست و واجد شرایط برای آن نبود.

در انتخابات بعدی رأی اولی می‌شوم

دختری که برای انتخابات ریاست جمهوری حدود ۴ ماهه کم داشت، هم گفت: درسته در حال حاضر نمی‌توانم شرکت کنم اما در دور بعدی قطعاً رأی اولی هستم و برای انتخاب رئیس جمهور پای صندوق می‌روم.

وی اذعان کرد: در حال حاضر فقط برای تماشای صندوق‌های رأی و نیز تعرفه‌هایی که ویژه نوجوانان نوشته شده است و دیدن مشارکت مردم به پایگاه آمده‌ام اما در آینده حتماً یکی از هزاران رأی سرنوشت ساز خواهم بود.

وی افزود: انتخاب مهم است و برای بهتر شدن وضعیت‌ها باید حتماً یک دولت قوی سر کار بیاید تا نیازهای مردم را رفع کند.

نماینده فرماندار در واحد خواهران مسجد امام حسین (ع) آمل به خبرنگار ایسنا گفت: استقرار صندوق‌های نمادین درکنار صندوق اصلی دراین شعبه به ابتکار دست اندرکاران برگزاری انتخابات دراین شعبه بوده که پس از دور نخست انتخابات برای دور دوم پیش‌بینی کرده‌ایم.

رقیه آهنگر افزود: درمرحله نخست دیده بودیم که بچه‌های دهه نودی با اشتیاق زیادی پای صندوق حاضر می‌شوند، اما در سن قانونی رای دادن نیستند.

وی اضافه کرد: تعرفه‌های نمادین هم برای کودکان آماده شده که همانند فرایندی که در برگزاری انتخابات انجام می‌شود، برای آنها نیز انجام خواهد شد.

وی، این اقدام را آماده سازی این کودکان تمرین مشارکت سیاسی واهمیت تعیین سرنوشت آنها اعلام کرد.

اگرچه کودکان واجد شرایط سنی برای شرکت در انتخابات نیستند اما در کنار اعضای خانواده در این حماسه بزرگ جلوه‌ای دیدنی به این رویداد سیاسی اجتماعی می‌بخشند.

کودکان نقطه عطفی هستند که یادگیری فرهنگ سیاسی برای انها یکی از با اولویت‌ترین و اصلی‌ترین عرصه‌ها برای بروز و یادگیری رفتارهای مهم سیاسی و اجتماعی است.

تربیت درست نوجوانان عامل توسعه یافتگی است و یکی از آئین‌های ملی که روحیه وطن پرستی را در کودکان شکل می‌دهد و منجر به توسعه یافتگی می‌شود شرکت در انتخابات است.

قرار گرفتن در محیط انتخابات و خصوصاً وقتی که رأی می‌دهید بهترین فرصت است که با فرزندتان از آداب رأی دادن و حتی آداب انتخاب نامزدها سخن بگویید و این امر در نهادینه کردن اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha