علی سالاروند امروز (۱۴ تیر ماه) در جلسه شورای سیاستگذاری خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان، بیان کرد: اولین خانه فناور کشور را در جهاد دانشگاهی لرستان تاسیس کردیم و با همت جهادگران جهاد دانشگاهی لرستان در مدت ۱۰ روز ایجاد و افتتاح شد.
وی هدف از تشکیل خانه فناور را حل مشکلات زیستمحیطی دانست و با بیان اینکه چنانچه افرادی ایده داشته باشند که بتوان آن را تجاریسازی کنیم، صندوق ملی محیط زیست حمایتهای لازم را انجام خواهد داد، ادامه داد: تاکنون در بخش طرح پلاستیکهای زیست بافت در شهرستان سلسله از این محصول حمایت و صندوق قرار است ۳۵ میلیارد تومان برای تجاریسازی پرداخت کند که در مرحله پرداخت است.
او با بیان اینکه تجاریسازی فناوری دانشجویان هدف اصلی ماست، گفت: هدف این است که دانشگاهیان با وجود خانه فناور محیط زیست دلگرم شوند و از طریق خانه فناوری خود را تجاریسازی کنند و حمایت صندوق ملی محیط زیست مشروط به این است که در زمینه محیط زیست بتوانند مشکلی از استان یا کشور را برطرف کنند.
سالاروند از برگزاری همایش خانه فناور در لرستان خبر داد و اظهار کرد: به محض اینکه چند ایده به مرحله محصول و تجاریسازی برسد این همایش را در استان تا پایان امسال برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: صندوق ملی محیط زیست تا سقف ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره به ایدههای فناورانه خواهد داد و پیگیری و حمایتهای لازم را محیط زیست استان برای تحقق این امر خواهد کرد. با حمایت صندوق محیط زیست چند کارخانه مانند الکل نصر و خمیر مایه دورود در شرف احیا و برگشتن به چرخه تولید هستند.
انتهای پیام
نظرات