• شنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1403041308900
  • خبرنگار : 71667

دسترسی ۹۸ درصد جمعیت روستایی کشور به اینترنت پرسرعت

دسترسی ۹۸ درصد جمعیت روستایی کشور به اینترنت پرسرعت

براساس آخرین اظهارات وزیر ارتباطات با اتصال ۸ هزار روستای بالای۲۰ خانوار و ۳ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار،تعداد روستاهای متصل بالای ۲۰خانوار از ۸۰ درصددر ابتدای دولت به ۹۷درصد رسید و ۹۸.۵درصد جمعیت روستایی کشور به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نزدیک به یک دهه است که رشد و توسعه فضای مجازی بستری جدید برای کسب‌و کار مردم به صورت دیجیتالی فراهم کرده است، به گونه‌ای که در حال حاضر بسیاری از شهروندان یا مشتری این فضا هستند یا فردی از خانواده آنها برای ارائه خدمات در این فضا حضور دارد؛ بنابراین یکی از حقوق اساسی شهروندان در همه کشورها را می‌توان دسرسی به ارتباطات پایدار دانست چراکه تبدیل به حق شده و باید عدالت در این حوزه ایجاد شود.

نکته قابل توجه این است عدالت ارتباطی مختص به مناطق شهری نبوده و مناطق روستایی و صعب العبور هم باید از این حق برخوردار شوند؛ بنابراین توجه به برقراری ارتباطات پایدار و ثابت برای روستاها بیش از گذشته در دولت سیزدهم مورد تأکید و توجه قرار گرفت. 

یکی از اقدامات مهمی که طی سه سال گذشت برای این هدف مهم در دستور کار قرار گرفت، می‌توان شبکه ملی اطلاعات دانست که در طی سه سال به پیشرفت بیش از ۶۵ درصدی یعنی دو برابری نسبت به گذشته رسیده است. این شبکه در کنار مزیت‌های گوناگون امکانی را فراهم می‌کند که می تواند روند اتصال روستاها را برای تحقق هرچه بیشتر عدالت ارتباطی، تسریع کند.    

دسترسی روستاها به اینترنت در دوره ۱۰۰۰ روز خدمت دولت سیزدهم یکی از اهداف مهمی بود که با تأکید دولتمردان تا حد بسیاری محقق شد به گونه‌ای که اخیرا عیسی زارع‌پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - اخیرا با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی درباره آخرین وضعیت پوشش ارتباطی و اینترنت روستاها اظهار کرد: با اتصال ۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۳ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار، تعداد روستاهای متصل بالای ۲۰ خانوار از ۸۰ درصددر ابتدای دولت به ۹۷ درصد رسید.

وی تأکید کرد: به این ترتیب ۹۸.۵ درصد جمعیت روستایی کشور به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.  

نکته قابل توجه این است بیشتر روستاهایی که در این مدت پوشش ارتباطی آنها برقرار شد روستاهایی بودند که از نظر وجود زیرساخت مانند جاده، برق و زیرساخت شبکه که از الزامات ایجاد پوشش اینترنتی محسوب می‌شود در مضیقه بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۱۳:۱۵

سلام امیدوارم منعکس کنید بنده از اهالی روستای ضرون واقع در کوهدشت لرستان هستم که روستا بدون اینترنت هست و برای یک انتقال پول ساده باید سوار بر وسیله نقلیه بریم بالای کوهها بگردیم دنبال اینترنت، و روستای همجوار(روستای گدارگه) قبلاً اینترنت قابل قبولی داشت اما اخیراً که یه دکل اضافه کردن که اوضاع رو بهتر کنند همه چی به هم ریخته و نت نداریم، ناگفته نماند که روستا از نزدیکترین توابع ژئوپارک شیرز هست و منطقه‌ی توریست پذیری هست.

avatar
۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۱۷:۴۱

ببینیم تعریفش کنیم

avatar
۱۴۰۳-۰۴-۱۹ ۱۸:۱۲

بستگی داره به تعریف اینترنت پرسرعت وقتی به جایگاه ایران توی رتبه‌بندی سرعت و کیفیت اینترنت نگاه کنیم میفهمیم که حتی شهرهای بزرگمون هم اینترنت خوبی ندارن