• چهارشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403041308734
  • خبرنگار : 90089

حاشیه جلسه دولت

زارع‌پور: در مرحله اول انتخابات از ۴۰۰ تیم بسیج برای پایدار ماندن شبکه ارتباطی استفاده کردیم

زارع‌پور: در مرحله اول انتخابات از ۴۰۰ تیم بسیج برای پایدار ماندن شبکه ارتباطی استفاده کردیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری برای پایدار ماندن شبکه ارتباطی از ۴۰۰ تیم بسیج استفاده کردیم.

به گزارش ایسنا، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفت: با توسعه‌ای که در زیرساخت‌های ارتباطی کشور طی سه سال گذشته انجام شد در مرحله اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، کلیه دستگاه‌های اخذ رای به شبکه متصل شدند.

وی ادامه داد: این عدد در انتخابات مجلس ۹۸.۵ درصد بود حتی در نقاط صعب‌العبور روستایی نیز شعب به شبکه سراسری متصل بود و احراز هویت ۹۹.۲ درصد واجدان شرایط به صورت برخط انجام شد. برای پایدار ماندن شبکه ارتباطی از یک هفته قبل از انتخابات مرحله اول ۴۰۰ تیم بسیج ماموریت پیدا کردند. این عزیزان تا این لحظه مسیرهای کابل‌ها و فیبر نوری را چند بار چک کرده‌اند. آنان یک میلیون پایش انجام دادند تا خرابکاری و قطعی شبکه اتفاق نیفتاده باشد.

وی ادامه داد: در روز رای‌گیری مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری ۲۰ مورد تلاش برای قطع شبکه داشتیم که ۹ مورد آن منجر به قطع فیبر نوری شد که سه مورد آن به علت عملیات عمرانی دستگاه‌ها اتفاق افتاد. در انتخابات جمعه گذشته علاوه بر پایش زمینی با همکاری نیروهای مسلح از پایش هوایی هم برای کنترل مسیر خطوط فیبر نوری استفاده کردیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای افزایش مشارکت مردم در فضای مجازی داخلی در دوره اول ۲۰ گیگ نت داخلی اهدا کردیم، برای دور دوم هم ۱۰ گیک اضافه کردیم و هموطنان می‌توانند به شیوه قبل این بسته را نیز برای خودشان فعال کنند.

زارع‌پور در گزارشی از حملات سایبری به زیرساخت‌های ارتباطاتی کشور گفت: این حملات در دو سه سال گذشته افزایش چشمگیری یافته است. برخی حملات خاص به طور مثال خدمات عمومی از جمله خدمات بانکی، بارها و بارها درخواست‌های جعلی و غیرواقعی به سمت سرور و آی پی مقصد ارسال شد. به طور مثال اگر سرور یک بانک برای ۱۰۰ درخواست همزمان طراحی شده باشد، یک میلیون درخواست همزمان روی این سرور می‌ریزند تا سرور از کار بیفتد. ما به این حملات، حمله منع خدمت توزیع شده می‌گوییم. حجم این حملات در فروردین ۱۴۰۰ کمتر از ۱۰۰ مورد در ماه بود اما این عدد در فروردین ۱۴۰۳ به ۱۳۳ هزار مورد افزایش یافت و  این عدد در اردیبهشت و خرداد  به ۲۳۵ هزار مورد افزایش یافت که با آن مقابله کردیم.

وی ادامه داد: در شرکت ارتباطات زیرساخت کشور که ترافیک ورودی کشور را پایش می‌کند سامانه بومی تشخیص و مقابله با حملات منع خدمت توزیع شده راه‌اندازی کردیم که همه حملات شناسایی و ۹۰ درصد آنها در همان بدو ورود از بین می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha