• سه‌شنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403041208419
  • خبرنگار : 50176

مشاور وزیر علوم مطرح کرد:

تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه زنان در نظام آموزش عالی

تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه زنان در نظام آموزش عالی

ایسنا/لرستان مشاور وزیر علوم با تأکید بر بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان برای ارتقای کارآمدی‌های سازمانی، گفت: تلاش دولت سیزدهم این بود جایگاه زنان در نظام آموزش عالی کشور ارتقا یابد.

فخرالسادات نصیری، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده در نشست دبیران مناطق ۱۰گانه امور زنان و خانواده وزارت علوم که امروز، ۱۲ تیرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، گفت: عملکرد امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان و حمایت رئیس این دانشگاه برای ارتقای حوزه کاری امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان، قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه زنان بخشی مهمی از منابع انسانی سازمان‌ها و ادارات هستند و بایستی از توانمندی‌های زنان برای ارتقای کارآمدی‌های سازمانی بهره گرفت، افزود: در آیین‌نامه‌ای که با موضوع امور زنان و خانواده تهیه شده است، نکات بسیار ارزشمندی برای ارتقای جایگاه زنان در نظام دانشگاهی کشور در نظر گرفته شده است.

نصیری ادامه داد: حضور مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها در جلسات مهم و مشارکت در تصمیم‌سازی‌های دانشگاه‌ها، از امورات مهم لحاظ شده در آیین‌نامه‌ مربوطه است.

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده افزود: تلاش دولت سیزدهم این بوده است که نظام مسائل اعضای هیئت علمی زن، دانشجویان دختر و یاوران علمی زن در نظام دانشگاهی کشور رفع شود و جایگاه زنان در نظام آموزش عالی کشور ارتقا یابد.

نصیری ادامه داد: این موضوع اهمیت دارد که کوشش کرده‌ایم نظام مسائل زنان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، براساس مختصات هر منطقه تقسیم‌بندی شوند؛ برای مثال، نظام مسائل منطقه پنج دانشگاه‌های کشور، ممکن است با نظام مسائل منطقه ۹ متفاوت باشد.

اهمیت جایگاه زنان در تعالیم قرآن کریم

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست با بیان اینکه اهمیت و جایگاه زنان در تعالیم و آموزه‌های قرآن کریم بسیار مهم است، اظهار کرد: نقش و اثرگذاری زنان در تحولات مهم تاریخی در داستان‌هایی همچون فرعون و حضرت موسی(ع) و حضرت یوسف (ع)، در قرآن کریم به خوبی تبیین شده است.

وی افزود: براساس تعالیم قرآن کریم، یکی از نقش‌های مهم زنان، قوام خانواده است؛ زنان در نقش‌های گوناگون خواهر بودن، همسر بودن و مادر بودن و حضور در جامعه، اثرگذار بوده و هستند.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: نظام مسائل زنان در نظام دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان دختر، از نوع گوناگون است؛ این خود، گویای اهمیت نقش امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها برای کاستن از نظام مسائل دانشجویان دختر است.

نظری خواستار این شد امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها به‌عنوان یک معاونت تحت عنوان معاونت امور زنان و خانواده در سطح چارت سازمانی دانشگاه‌ها ایجاد شود.

در این نشست، میثاق حیدری، مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان و دبیر منطقه پنج امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در سخنانی، ضمن آنکه گزارش کاملی از اقدامات و فعالیت‌های دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان ارائه داد، گفت: با حرکت‌های جهادی و زینب‌گونه حوزه امور زنان و خانواده وزارت علوم در دولت سیزدهم و حمایت‌های وزیر محترم علوم، جایگاه امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، ارتقاء یافت و در مسیر تحول قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha